• Cara Delevingne a avut o viață amoroasă plină de aventuri și, în contextul în care modelul împlinește 30 de ani, ea a făcut câteva mărturisiri din viața ei sexuală.
  • Cara Delevingne nu a fost niciodată timidă când a venit vorba de a-și dezvălui viața amoroasă.
  • Fotomodelul a fost deschis în privința sexualității sale de fiecare dată.

Cara Delevingne a avut o viață amoroasă plină de aventuri și, în contextul în care modelul împlinește 30 de ani, ea a făcut câteva mărturisiri din viața ei sexuală. Ea a declarat pentru podcastul Make It Reign: „Modul în care mă autodefinesc se schimbă tot timpul și încă nu prea știu daca sunt pansexuală sau bisexuală. Este ca o oscilație, dar acum mă simt mult mai confortabil să fiu bisexuală.”

Cara a dezvăluit anterior că este o membră frecventă a Mile High Club. Vorbind în 2016, actrița din Suicide Squad a declarat pentru Love Magazine: „Am făcut sex în avioane de multe ori, dar întotdeauna am fost prinsă. Este foarte greu să nu fii prins.”

În timpul interviului, Cara a povestit, de asemenea, o anecdotă în care ea și un fost partener au cerut unei stewardese să intervină după ce au crezut că un alt pasager a urmărit întâlnirea lor fierbinte.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Când și-a pierdut virginitatea?

Într-o conversație sinceră cu actrița Modern Family Sarah Hyland în cadrul serialului EllenTube Lady Parts în 2021, Cara a confirmat că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 18 ani. Ea a spus: „Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani. Nu am devenit încrezătoare în sex decât mult mai târziu, dar, de asemenea, nu am cerut niciodată ceea ce mi-am dorit atât de mult timp.”

Conversația a urmat după ce Cara a declarat în podcastul RuPaul’s What the Tee? că ea „a început să facă sex” la aceeași vârstă în 2019. În timpul discuției cu Sarah Hyland, Cara a vorbit și despre perversiunile ei din dormitor.

Despre înclinația ei pentru „orgasme silențioase”, ea a explicat: „Este mult mai interesant dacă ai un orgasm și nu faci zgomot. Este mult mai excitant când încerci să nu mai faci nici un zgomot și să simți mult mai mult. ”

Colier cu clemă pentru sâni

Recent, Cara și-a surprins fanii apărând ca parteneră de viață a personajului Mabel, interpretat de Selena Gomez, în filmul „Only Murders in the Building”. Cara joacă rolul galeristei de artă Alice în serialul de succes de la Disney+ și recent, a mărturisit că a ascuns un „colier cu clemă pentru sâni” în montajul final al unui episod.

Ea a declarat pentru Entertainment Weekly: „Acel colier pe care îl port atunci când ea vine pentru prima dată la galerie a fost propriul meu colier. Este de fapt o clemă pentru sâni, ceea ce este destul de amuzant, și nu știu dacă vreunul dintre ei și-a dat seama.”

Cara și fosta ei iubită Ashley Benson au ținut prima pagină a ziarelor în 2019 când au fost surprinse cărând o banchetă sexuală în casa. În ciuda atenției „grele”, Cara și-a lansat ulterior propria gamă de jucării sexuale și a promis că va continua să își trăiască viața așa cum dorește.

În timpul discuției cu Sarah Hyland, Cara a dezvăluit, de asemenea, că a făcut odată sex în lift cu un fost iubit. Descriind întâlnirea ca fiind o „aventură de o noapte”, Cara a spus: „Urma să mă ducă acasă și am făcut sex în lift. Vreau să spun că a fost atât de sexy. A fost uimitor.”