• McDonald’s a confirmat că toate versiunile de Chicken Legend vor fi eliminate începând de miercuri, 19 octombrie.
  • Aromele de ranch rece, BBQ și maioneză picantă și condimentată vor dispărea din meniu.
  • Totuși, nu totul este doar o catastrofă deoarece vor exista o serie de produse noi și altele care le vor lua locul.

McDonald’s a eliminat unul dintre cele mai populare produse din meniul său, spre dezamăgirea fanilor care au criticat decizia. Lanțul de restaurante fast-food a anunțat o remaniere majoră a meniului său începând cu această săptămână, iar unul dintre cele mai populare produse nu a intrat în meniu – Chicken Legend.

Această decizie vine în contextul în care restaurantul a reintrodus burgerul Chicken Legend în ianuarie, după ce clienții au cerut foarte mult ca acesta să revină, dar se pare că îi vom spune la revedere încă o dată, deoarece burgerul va fi înlocuit cu cinci noi produse.

McDonald’s a confirmat că toate versiunile de Chicken Legend vor fi eliminate începând de miercuri, 19 octombrie – ceea ce înseamnă că aromele de ranch rece, BBQ și maioneză picantă și condimentată vor dispărea din meniu.

Recomandări

CUM SE SIMTE PRINȚESA KATE?
WILLIAM FACE O VIZITĂ SECRETĂ
PUTIN CONDIȚIONEAZĂ PACEA
DECA FACE SCHIMBĂRI
CE VEZI AZI? BRIDGERTON
BEC AMÂNĂ DECIZIA PENTRU COSTINEȘTI

Decizia nu a fost luată cu ușurință de clienți, care au intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși dezamăgirea, o persoană scriind: Tocmai am aflat că McDonald’s elimină legenda puiului din meniul lor. Voi avea nevoie de câteva zile pentru a procesa acest lucru”.

Un altul a spus: Nu pot să cred că @McDonaldsUK scapă de Legenda Puiului. Devastat. Cel mai bun burger de pui de acolo”. Un al treilea a scris pe Twitter: Nu-mi vine să cred că @McDonaldsUK renunță la legenda puiului… O să am o cădere nervoasă din cauza asta”.

Chicken Legend nu este singurul produs care va fi eliminat deoarece restaurantul va elimina din meniurile sale, începând de miercuri, și Big Taste, Spicy McNuggets, Mozzarella Dippers, Twix și Mars McFlurry.

Totuși, nu totul este doar o catastrofă deoarece vor exista o serie de produse noi și altele care le vor lua locul, inclusiv BBQ Bacon Stack, Nacho Cheese Wedges, mini vafe de cartofi și Twirl McFlurry.

Toate noile bunătăți vor fi disponibile în sucursalele din întreaga țară începând cu 19 octombrie, cu excepția Nacho Cheese Wedges, care va sosi pe 26 octombrie.