• Meghan Markle ar fi aranjat sesiuni foto cu paparazii când era actriță, înainte să-l cunoască pe Harry.
  • Markle ar fi oferit ponturi despre locurile în care se afla și informații despre viața ei privată, susține cartea „Finding Freedom”.
  • După ce l-a cunoscut pe Harry, fosta actriță și-a schimbat comportamentul.
  • Cuplul nu a comentat acuzațiile și afirmațiile din carte.

Meghan Markle, soția Prințului Harry, aranja întâlniri cu paparazzi pentru a-și asigura cât mai multe apariții publice, înainte să-l cunoască pe Harry, relatează Daily Star.

Informațiile provin din cartea scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, „Finding Freedom”.

Autorii susțin că, deși Meghan este foarte atentă cu viața ei privată de când s-a căsătorit cu Harry, când era actriță se bucura de momentele în care era susprinsă de paparazzi. Ba chiar oferea ponturi despre locurile în care putea fi găsită și fotografiată.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Dacă înainte să-l cunoască pe Harry aranja, ocazional, sesiuni foto cu paparazzi sau pur și simplu permitea ca unele informații despre ea să apară în presă, de când l-a cunoscut face tot posibilul pentru a proteja intimitatea relației”, scriu cei doi autori în carte.

Harry și Meghan nu au contribuit la scrierea cărții și nu au comentat afirmațiile din carte.

Cuplul controversat și relația lor cu presa

Mai mult, în octombrie 2016, când Meghan și Harry se aflau în Toronto, un consilier al Prințului l-a sunat pe acesta să-l avertizeze că o publicație urmează să dezvăluie informații despre ei.

Luna următoarea, cuplul confirma relația prin intermediul unei declarații oficiale de la Palatul Kensington.

Prințul Harry nu a ezitat să acuze presa de rasism în ceea ce o privește pe Markle, susținând că multe publicații au făcut remarci de acest fel atunci când au scris despre ea.

„Iubita lui Harry, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri și hărțuire… a fost defăimată chiar pe prima pagină a unei publicații naționale, i s-au adus remarci rasiste și sexiste și a fost batjocorită în social media”, susține o declarație oficială a Palatului Kensington.

„Prințul Harry este foarte dezamăgit că nu a putut să o protejeze pe domnișoara Markle și este îngrijorat”, se mai arată în declarație.

În cartea „Finding Freedom”, autorii au scris că atitudinea lui Meghan Markle față de presă este foarte diferită de momentele în care era doar o actriță și colabora cu jurnaliștii pentru a oferi informații despre ea și ponturi despre locurile în care se află.

Meghan a susținut că articolele scrise despre ea în perioada în care era însărcinată au fost „ca picătura chinezească”.

Markle dă în judecată publicația The Mail on Sunday pentru încălcarea intimității în 2019, atunci când au fost publicate informații despre o scrisoare adresată tatălui său.