Melania Trump va scrie o carte de memorii despre viața ei la Casa Albă. Fosta sa prietenă i-a luat-o înainte și a făcut publice detalii stânjenitoare

  • Melania Trump se pregăteşte să scrie o carte despre anii petrecuţi la Casa Albă
  • Preşedintele Donald Trump o încurajează pe soţia sa să scrie
  • Inclusiv preşedintele este bombardat cu cereri de a scrie o carte despre administraţia sa.

Melania Trump a fost o prezenţă discretă, deşi este prima doamnă a Americii. Doamna Trump se pregăteşte să scrie o carte despre cei patru ani petrecuţi la Casa Albă.

Aflat încă în funcţie, preşedintele Donald Trump o încurajează pe soţia sa să scrie memoriile despre experienţa trăită la Casa Albă. Asta, mai ales după ce fosta prietenă a Primei Doamne a scris o carte în care dădea detalii stânjenitoare despre Melania.

Stephanie Winston Wolkoff a pus accent în special pe rivalitatea dintre Melania Trump şi Ivanka, fiica preşedintelui.

„Mass-media a ales să se concentreze pe ştiri de can-can şi intrigi de palat, prin editoriale care respectau mai degrabă propriile agende, decât evenimente şi politici reale”, a declarat Melania în cadrul unui interviu.

Deşi nu par foarte îndrăgostiţi, Melania Trump spunea în 2015 următoarele despre soţul ei: „el este un bărbat foarte charmant şi am avut chimie încă de la început.

Surse din anturajul lui Trump spun că inclusiv preşedintele este bombardat cu cereri de a scrie o carte despre administraţia sa. Acest eventual acord ar putea ajunge chiar la 100 de milioane de euro.

Şi Barak şi Michelle Obama au lansat cărţi despre experienţa lor la Casa Albă.