• Pe 30 noiembrie, sunt sărbătoriți cei care poartă numele Andrei, Andreea, Andi, Andrada, Andruța, Andrieş sau alte derivate
  • Fiecare dintre noi avem pe cineva căruia să îi transmitem un mesaj de Sfântul Andrei
  • Aleph News îți prezintă cele mai frumoase urări pe care le poți transmite

Pe 30 noiembrie își serbează ziua de nume aproximativ 720.000 de români. Așa că, e puțin probabil să nu cunoști și tu pe cineva cu numele Andrei, Andreea și derivatele acestora.

Dacă te simți lipsit de inspirație și vrei să transmiți una dintre cele mai frumoase urări pe 30 noiembrie, te poți inspira din recomandările Aleph News de mesaje de Sfântul Andrei.

Mesaje de Sfântul Andrei pentru Andrei

„Ciocnim un pahar în cinstea ta! Să ne trăiești, Andrei!”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„La mulţi ani, Andrei, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!”

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îți dorim un sincer «La mulți ani!», să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua ta! La mulți ani, Andrei!”

„Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule!”

Mesaje de Sfântul Andrei pentru Andreea

„Andreea, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros «La mulți ani!»”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!”

„Îți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numita iubire! La mulți ani, Andreea!”

„Numele ce-l porți de Sfânt, să-ți dea putere și tărie, ani bogați și bucurie! La mulți ani, Andreea!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!”

„La mulți ani, dragă Andreea! Să ai parte de împliniri, iar viața să îți fie o încântare!”

Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

„Astăzi este o zi specială pentru tine, iar tu esti special(ă) pentru mine în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos ține la tine și mai mult! La mulți ani și te iubesc!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

„În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez un sincer «La mulți ani!»”

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

„Să fii mereu tânăr(ă) și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.”