• Mesaje bizare pe contul rapperului Kanye West la o zi după lansarea campaniei pentru alegerile prezidențiale din SUA.
  • Kanye West susține că soția sa, Kim Kardashian ar încerca ”să-l închidă” pe motive medicale.
  • Surse apropiate cuplului spun că Kim Kardashian l-a amenințat cu divorțul pe rapper-ul în vârstă de 43 de ani.

La doar o zi după lansarea campaniei pentru președinția SUA, rapper-ul Kanye West a publicat pe Twitter mesaje care au ridicat mai multe semne de întrebare.

În una dintre postări, Kanye West susține că soția sa, Kim Kardashian ar încerca ”să-l închidă” pe motive medicale, iar într-o altă postare, rapper-ul se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul „Get Out” este bazat pe povestea vieţii sale. Ambele postări au fost șterse ulterior, însă au reușit să stârnească temeri privind sănătatea mintală a rapperului, scrie Daily Mail

Mesajele au apărut cu 24 de ore înainte ca rapperul să-și lanseze campania pentru preşedinţia SUA, organizată la Charleston, Carolina de Sud. În cadrul întâlnirii, Kanye West a dezvăluit că, el și Kim Kardashian au vrut să avorteze primul lor copil, North.

Surse apropiate cuplului spun că Kim Kardashian l-a amenințat cu divorțul pe rapper-ul în vârstă de 43 de ani, dacă nu renunță la campania pentru alegerile prezidențiale. Mai mult, Kim ar fi fost furioasă după ce Kanye West a vorbit în public despre fiica lor de șapte ani.

„Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul ‘Get Out’, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele”, susţinea Kanye West într-unul dintre tweet-urile șterse.

Într-un alt tweet, rapper-ul făce referire la primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, Nelson Mandela, care a stat după gratii aproape 30 de ani, în perioada regimului apartheid: „Dacă ajung să fiu închis, ca Mandela, o să ştiţi cu toţii de ce”.

Într-o altă postare, West a făcut apel la Kim Kardashian şi la mama ei, Kris Jenner, subliniînd că nu-și dorește ca soacra lui să fie în preajma celor patru copii ai săi.

În timp ce fanii rapperului s-au arătat îngrijorați după mesajele bizare publicate, prietenul său miliardar, Elon Musk, i-a asigurat că West se simte bine: „Am discutat cu el acum o oră. Parea bine”

După toată nebunia, West a postat pe Twitter mesajul că noul său album, „DONDA”, va fi lansat vineri.

Rapperul Kanye West şi-a anunţat intenţiile de a candida pentru poziţia de preşedinte al Statelor Unite la începutul acestei luni.