• Metroul bucureştean e una din marile temeri ale autorităților când vine vorba despre relaxarea începând cu 15 mai
  • Metrorex va folosi toate trenurile pentru a fi evitate aglomerațiile
  • Vei aștepta de la 2-3 minute, la 6-7 minute, în funcție de stații

După cum știi, la metrou este un număr uriaș de oameni. De asta, autoritățile se tem să nu apară noi focare mai ales din cauza aglomeraţiei de la orele de vârf. Metrorex pregăteşte măsuri de siguranţă şi un set de reguli astfel încât să fie evitate aglomerările.

Va folosi toate trenurile pentru ca așteptarea ta în staţii să fie de la 2-3 minute, în cel mai bun caz, la 6-7 minute, în cel mai pesimist scenariu. Iată ce a spus pentru moment Lucian Bode, ministrul Transporturilor: „La metrou, mai întâi, trebuie să ne asigurăm că accesul se face în condiţii de siguranţă. În staţii, de asemenea, se păstrează distanţa. Noi venim cu maximum de trenuri posibil în această perioadă, astfel încât timpii de aşteptare să fie între 2-3 minute, respectiv 6-7 minute, în funcţie de staţiile Metrorex“.

În următoarele zile urmează să afli noi vești despre măsuri: „Toate statele membre au solicitat, la unison, o propunere din partea Comisiei Europene, un set de recomandări, astfel încât toate statele membre să le poată aplica unitar. Credem că, până pe data de 15 mai, Comisia Europeană va veni cu un set de recomandări pe care le vor aplica toate statele membre“.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA