• Michael B. Jordan a fost denumit “Cel mai sexy bărbat” în noiembrie 2020.
  • Averea lui Michael B. Jordan se ridică la 25 de milioane de dolari.
  • Pentru rolul din Black Panther, Michael a luat 2 milioane de dolari.

Sunt relații care devin posibile numai cu acordul tatălui fetei. Poate crezi că sunt demodate, dar uite că printre celebrități încă se poartă.

E și cazul actorului Michael B. Jordan, pe care revista People l-a desemnat anul trecut cel mai sexy bărbat al planetei.

Actorul are 33 de ani și o avere de 25 de milioane de dolari, dar e topit după actrița și modelul Lori Harvey, fata adoptată a lui Steve Harvey. Într-un interviu recent, Steve a lăsat de înțeles că el este omul pe care Michael trebuie să-l convingă că o merită pe Lory.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Steve Harvey, actor: „Ai fost de acord, corect? Ai mai vorbit despre asta. Îmi place de el, da, chiar îmi place de el. Sunt cu ochii pe el, adică îmi place, dar știi, cum le-am zis tuturor „S-ar putea să-mi placă de tine, s-ar putea să ai aprobarea mea, dar există o mică bucată din inima mea care este plină de ură la adresa ta. Doar pentru cazul în care am nevoie de ea.”

Michael nu e fericit doar în dragoste. O duce bine și pe plan profesional. Pe 25 februarie va avea loc premiera filmului Without Remorse. Actorul intră în pielea lui John Clark, un soldat al forțelor speciale, care dorește să-și răzbune soția.