• Donația este cea mai mare din istoria de 43 de ani a organizației caritabile.
  • Michael Jordan, considerat cel mai bun jucător din toate timpurile din NBA, împlinește vineri 60 de ani.
  • El este implicat în Make-A-Wish încă din 1989, donându-și în mod regulat banii.

Fostul superstar al baschetului profesionist nord-american (NBA) Michael Jordan a anunţat că va dona vineri, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani, 10 milioane de dolari fundaţiei Make-A-Wish, conform Fox News .

Această sumă va fi cea mai mare colectată de această asociaţie cu o vechime de 43 de ani din Arizona, al cărei scop este îndeplinirea dorinţelor copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani care suferă de o boală gravă.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Michael Jordan, câştigător a şase titluri de campion al NBA cu echipa Chicago Bulls în anii 1990, acum miliardar şi proprietar al francizei Charlotte Hornets, colaborează cu această asociaţie din 1989.

În ultimii 34 de ani, a fost o onoare să mă asociez cu Make-A-Wish şi să pot să aduc un zâmbet şi fericire atâtor copii” , a declarat Jordan într-un comunicat.

A fi martor al puterii şi rezilienţei lor într-o perioadă atât de dificilă din viaţă a fost cu adevărat o sursă de inspiraţie. Nu-mi pot imagina un cadou mai bun cu ocazia aniversării decât să văd alte persoane care mi se alătură pentru susţinerea Make-A-Wish, astfel încât fiecare copil să trăiască magia de a-şi vedea dorinţa împlinită” , a adăugat el.

Make-A-Wish a declarat că Jordan a îndeplinit „sute” de dorinţe ale copiilor din întreaga lume. „Toată lumea cunoaşte moştenirea lăsată de Michael Jordan pe terenul de baschet, dar ceea ce a făcut întotdeauna în afara terenului, când nimeni nu a observat, l-a făcut o adevărată legendă pentru familiile şi comunitatea Make-A-Wish” , a scris directoarea executivă a asociaţiei, Leslie Motter.