• Familia Brigittei deține și o ciocolaterie cu o cifra de afaceri de 6 milioane de euro.
  • Una dintre fiicele ei a fost colegă de clasă cu Emmanuel Macron.
  • Nici o fotografie cu fostul ei soț nu poate fi găsită în spațiul public.

De la Amiens, unde s-a născut, până la Elysee, parcursul Brigittei Macron are micile sale secrete. Fosta profesoară de litere a îmbrăcat fără dificultate hainele Primei Doamne a Frantei și e la fel de dezinvoltă în timpul vizitelor diplomatice sau în timpul vizitelor discrete în întreprinderi.

Toată lumea știe că a fost deja căsătorită și are trei copii din această căsătorie. Una dintre fiicele ei a fost chiar colegă de clasă cu Emmanuel Macron!

Dar nu toată lumea știe că doamna este milionară! Casa pe care o deține la Touquet, o superba stațiune pe plajele din Nord, a moștenit-o de la tatăl ei. Familia deține și o ciocolaterie cu o cifra de afaceri de 6 mil de euro, gestionată de varul ei.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Și nici primul ei soț n-o duce rău, este bancher, director al uneia dintre cele mai mari bănci franceze. Foarte discret, o adevărată fantomă, nici o fotografie a lui nu poate fi găsită în spațiul public. Excelentă profesoara de litere, foștii ei elevi spun și azi că au reușit cele mai grele examene din viața lor datorită ei. Brigitte Macron devorează un roman pe zi iar printre preferați se numără Maupassant sau Flaubert, dar și autori recenți că Alice Zeniter.

Cum gestionează Brigitte funcția

Este foarte bine încadrată în special pentru că e exuberantă, foarte tactilă și experiența precedentelor doamne a arătat că e de preferat să se mențină în umbră. Știm că are un buget destul de mic, de 440.000 de euro pe an. Știm de asemenea că preferă Vuitton, creatorul casei de moda îi face ținutele pe măsură iar ea le trimite sistematic înapoi după ce le poarta o singură dată.

Karl Lagerfeld spunea despre ea că are cele mai frumoase picioare din Paris, aflăm că le întreține cu o bicicletă de apartament. Brigitte Macron primește până la 200 de scrisori pe zi și diverse cadouri pe care desigur le trimite înapoi, după cum arată un carton de mulțumire transmis unori producători de Boxeri. După cum vedem, discreția este prima calitate pe care trebuie să o aibă locatara de la Elysee si Brigitte Macron a invatat acest lucru.

Citește și: