• Una dintre atracțiile parcurilor de distracții Disney este faptul că copiii (și mai puțin copiii) se pot fotografia cu personajele francizei.
  • Fetița entuziasmată avea brațele întinse pentru a o îmbrățișa pe personaj, însă aceasta a întors-o rapid pe fetiță pentru a poza pentru o fotografie.
  • Mai mulți telespectatori au insistat că actorul sau actrița din parcul de distracții a fost prea dură cu fetița, când tot ce dorea era o îmbrățișare.

Una dintre atracțiile parcurilor de distracții Disneyland este faptul că copiii (și mai puțin copiii) se pot fotografia cu personajele francizei. Însă, uneori, rezultatele nu sunt cele la care se așteptau.

Este ceea ce s-a întâmplat cu o familie care a vizitat parcul gigantului de divertisment din Anaheim, California. Utilizatorul TikTok @anisrios1 a împărtășit videoclipul cu nepoțica ei cea mică alergând spre Minnie Mouse. Fetița entuziasmată avea brațele întinse pentru a o îmbrățișa pe personaj, însă aceasta a întors-o rapid pe fetiță pentru a poza pentru o fotografie. Fetița i-a dat drumul la brațele lui Minnie pentru a încerca să o îmbrățișeze din nou, iar personajul a întors-o din nou.

@anisrios1 Yesterday my niece was trying to hug Minnie and she was rude 😡😠🤬 #disney #disneyland #rude #disneylandcalifornia #rudeminnie @disneylandcalifornia @disneyparks @waltdisneyworldofficial ♬ original sound - user8888845762792

Ieri, nepoata mea a încercat să o îmbrățișeze pe Minnie și (a fost) nepoliticoasă”, a scris mătușa fetei în videoclip, stârnind dezbateri pasionale în comentarii.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Mai mulți telespectatori au insistat că actorul sau actrița din parcul de distracții a fost prea dură cu fetița, când tot ce dorea era o îmbrățișare. De asemenea, au fost multe persoane care au fost de partea lui Minnie în această situație, susținând că angajata era ocupată să pozeze pentru fotografii. „Minnie are treabă de făcut. Are puțin timp la dispoziție și trebuie să țină linia în mișcare”, a susținut o persoană.