Se poartă pielea. Și cea bronzată, și cea care îmbracă omul. Gecile de piele sunt ultimul trend în materie de îmbrăcăminte în rândurile vedetelor.

Kaia Gerber, fiica lui celebrului manechin din anii 90 Cindy Crawford, Bela Hadid, Hailey Bieber, sotia cântărețului canadian Justin Bieber, sau Emily Ratajkowski, devenită sex simbol după aparitia în clipul Blurred Lines, au readus la viață moda gecilor din piele naturală sau imitație.

În anii 90 gecile de acest fel erau foarte populare, celebrele actrite Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon si Winona Ryder, fiind printre promotorii curentului. Si ca sa fie si un barbat in aceasta lume a femeilor, negrul este culoarea toamnei la gecile de piele, întocmai ca in celebra zicere a lui Henry Ford, creatorul masinilor Ford. „Poti purta orice culoare atita timp cit este negru”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Geaca de piele este un detaliu vestimentar apreciat si de romani inca din anii 80. A fost facuta celebra de actorul francez Alain Delon. Astazi, daca Vestul impresioneaza prin poze cu vedete feminine, in Romania politicienii sunt amatori de geci de piele – ministrul de interne Vela si Iohannis, presedintele, au aparut in geci de piele inspirate din Top Gun-ul lui Tom Cruise in timpul izolarii la domiciliu.