• Un bărbat a fost atenționat că este înșelat chiar de către amantul iubitei sale
  • Bărbatul a găsit biletul lăsat de amant într-un loc „genial“

Un bărbat a fost lăudat pentru eforturile sale de a-l alerta pe iubitul unei femei că este înșelat, după ce aceasta a recunoscut că era într-o relație în dimineața de după ce s-au întâlnit.

Nu este plăcut să descoperi că ești înșelat. Dar cum ar fi să afli asta chiar de la amantul iubitei tale? Un bărbat a descoperit că femeia cu care se culcase avea deja un partener, așa că a decis să o pârască iubitului ei, scrie mirror.co.uk.

Pentru a se asigura că celălalt bărbat află de aventura femeii, a ascuns un bilet sub capacul de la toaletă, pe care a scris: „Fata asta tocmai mi-a spus că are un iubit, abia a doua zi. Îmi pare rău să-ți spun așa, dar aș vrea să știu asta dacă aș fi în locul tău. Îmi pare rău, frate“.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
Nota de sub scaunul de toaletă
Sursa foto: kingmal_27 / ​​Tiktok

Spre norocul bărbatului și ghinionul femeii, aceasta nu a observat biletul și nu a reușit să îl îndepărteze înainte ca iubitul ei să îl găsească.

Ulterior, iubitul femeii a distribuit biletul pe Twitter, menționând: „Iubita mea m-a înșelat în timp ce eram în afara orașului și tipul mi-a lăsat acest bilet sub capacul de la toaletă“.

Biletul a fost încărcat apoi pe TikTok, unde a devenit viral, mulți lăudându-l pe bărbat. „Sub capacul de la toaletă. Genial“, a comentat cineva.