• Două femei se dădeau în leagăn deasupra canionului Sulak din Dagestan.
  • Lanțul leagănului s-a rupt, iar femeile au “zburat” peste marginea stâncii.
  • Din fericire, acestea au căzut pe o porțiune mica lemn, pe vârful unei prăpastii de aproape 2.000 de metri.
  • Fetele au scăpat doar cu tăieturi și vânătăi.
  • Leagănul „nu respecta standardele de siguranță“.

Momentul terifiant în care două femei cad de pe un leagăn pe marginea unei prăpăstii de 1.920 de metri din Rusia a fost filmat. Cele două se dădeau în leagăn deasupra canionului Sulak din Dagestan, Rusia, scrie Daily Mail.

Femeile au căzut din leagăn după ce unul dintre lanțurile sale s-a rupt. Asta a făcut ca scaunul să se răstoarne în momentul în care cele două femei se îndreptau spre marginea stâncii. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale rudelor.

Din fericire, viața lor a fost salvată de o porțiune mică de lemn situată pe marginea stâncii, care a împiedicat căderea în gol.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

Fetele au suferit vânătăi și zgârieturi. „Fetele s-au speriat și au suferit zgârieturi, dar niciuna dintre ele nu are răni grave. Este îngrozitor să ne imaginăm ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi căzut atunci când leagănul era deasupra prăpastiei“, a spus o sursă pentru ziarul Komsomolskaya Pravda.

Poliția investighează acum siguranța mai multor leagăne din respectiva zonă. Ministerul Turismului din Dagestan a declarat că leagănul „nu respecta standardele de siguranță“.