• Pilotul Fábio Reis, în vârstă de 35 de ani, și pasagerul său, Alessandro Cunhago, 33 de ani, au supraviețuit accidentului.
  • Avionul de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit din cauza unei avarii la motor.
  • În acela moment, pe drum se deplasau mai multe mașini, dar și un pieton.

Un avion de mici dimensiuni a căzut în gol și s-a izbit de pământ pe o stradă din Guabiruba, Brazilia. Pilotul și pasagerul său au supraviețuit miraculos unei căderi de peste 1.000 de metri. Aeronava s-a prăbușit exact în spatele unui pieton și după ce pe stradă au trecut trei mașini.

În urma impactului cabina avionului a rămas intactă parțial. Spre uimirea salvatorilor din Brazilia, cei doi, pilotul și pasagerul au ieșit singuri din aeronavă, înainte de a primi ajutorul, scrie Daily Mail.

Paramedicii spun că atunci când au sosit l-au găsit pe pilot în picioare și dezorientat. Acesta ar fi suferit fracturi și era suspectat de hemoragie internă. Pasagerul, care este și pilot instruit, a fost găsit așezat pe trotuar, plângându-se de o durere la gât și la membrele inferioare.

Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere, iar din imagini se poate observa viteza cu care avionul se prăbușește, dar și reacția femeii care spune că a avut noroc. Dacă ar fi ieșit puțin mai târziu, poate nu era în viață.