• Mulți bărbați nu au nici o idee despre ceea ce femeile găsesc sexy la ei.
  • Femeile sunt în general atrase de bărbații care par competenți, care sunt eficienți în a rezolva lucrurile și pe care îi pot respecta și chiar admira.
  • O femeie își dorește un bărbat care să fie atent la emoțiile ei și care să poată să exprime cât de mult o iubește.

Mulți bărbați nu au nici o idee despre ceea ce femeile găsesc sexy, iar cea mai frecventă întrebare pe care bărbații o adresează este cum să le facă pe soțiile lor să îi găsească din nou atrăgători din punct de vedere sexual.

O excepție, care este foarte frecventă, este că femeile care sunt în formă și active fizic par să fie foarte dezamăgite de un soț sedentar și/sau supraponderal. Acest lucru pare să fie și mai mult o dezamăgire dacă soțul a fost anterior un tip atletic. Asta înseamnă că un bărbat care merge la sală este sexy pentru femei? Ei bine, uneori, dar unele femei consideră că bărbații care sunt obsedați de condiția lor fizică nu sunt atrăgători, așa. În general, se pare că elementul cheie în acest caz este să fii activ și proactiv.

Dacă îl considerați pe soțul dvs. care merge la sală ca fiind o dovadă a motivației, a dorinței și a angajamentului său față de condiția fizică și de sănătate, probabil că veți găsi acest lucru sexy. Dacă o vedeți ca pe o modalitate prin care scapă de a se ocupa de îngrijirea copiilor dimineața devreme, probabil că o veți găsi… ei bine, nu sexy este un eufemism.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Femeile sunt în general atrase de bărbații care par competenți, care sunt eficienți în a rezolva lucrurile și pe care îi pot respecta și chiar admira. Din păcate, pentru mulți bărbați, aceasta este o ștachetă destul de înaltă în zilele noastre. Din punct de vedere sociologic, atunci când nu se aștepta ca femeile să meargă la facultate sau să câștige mulți bani și erau tratate mai mult ca niște copii, de exemplu, în America de la mijlocul secolului XX, era mult mai ușor pentru femei să admire bărbații destul de obișnuiți și obișnuiți.

În zilele noastre, în condițiile în care nivelul de educație al femeilor îl depășește pe cel al bărbaților, sunt mult mai puține femei care se supun soților lor doar în virtutea sexului lor. Femeile își doresc bărbați care să le impresioneze și care să fie mai buni decât ele la anumite lucruri, indiferent dacă acest lucru este sau nu de recunoscut. Printre complimentele frecvente pe care femeile care par atrase sexual de soții lor se numără: muncitor, ambițios, motivat, poate repara orice, cea mai deșteaptă persoană pe care o cunosc. Femeile care nu sunt atrase de soții lor îi consideră frecvent leneși, copilăroși și pasivi. Practic, femeile își doresc un bărbat pe care să-l respecte, iar respectul duce la atracție.

Încrederea este atrăgătoare pentru femei, dar asta cu o precizare: aroganța nu este sexy în cadrul unei relații pe termen lung pentru majoritatea femeilor. Dacă soțul tău este încrezător în abilitățile sale la locul de muncă, acasă sau în pat, asta este minunat și sexy, dar dacă este arogant sau crede că știe mai bine decât tine ce ai nevoie sau ce vrei, atunci sex-appeal-ul său scade vertiginos. În mod similar, narcisiștii nu sunt sexy pentru majoritatea femeilor după adolescență/tineri.

O altă variabilă cheie este emotivitatea

Femeile își doresc un bărbat care este atent la emoțiile lor și care poate să exprime cât de mult le iubesc. Atunci când un bărbat nu spune prea multe despre sentimentele sale, este greu să se conecteze și să simtă vreo pasiune față de el. Rețineți că acest lucru nu înseamnă să-i spuneți soției dvs. cât de mult doriți să faceți sex cu ea, deși multe femei vor dori acest lucru în contextul potrivit.

Înseamnă însă să-i spui cât de importantă este pentru tine, cât de mult și de ce o iubești și cât de fericit ești să fii cu ea. Dacă ea nu este o persoană foarte verbală, atunci vei dori să-i arăți acest lucru pe înțelesul ei. Cadouri, timp de calitate, orice ar fi. Fiți deschiși și generoși din punct de vedere emoțional. Acesta este un alt mod de a fi proactiv, iar femeile adoră să fie proactive. În pat, multe femei consideră că bărbații care își asumă responsabilitatea sunt sexy. Cele mai multe femei care se simt ca și cum ar fi șefa executivă a casei lor nu vor să fie și șefa executivă a dormitorului.

Cu toate acestea, preferințele sexuale sunt foarte individualizate

Dacă soția nu vă spune ce îi place, încercați să îi trimiteți mesaje în timpul zilei sau atunci când este cel mai incitată și, prin urmare, dezinhibată în timpul sexului. Ar trebui să fie evident, dar o femeie care nu se bucură de sex cu tine nu te va găsi sexy nici în afara dormitorului. De asemenea, femeile consideră că bărbații bine închegați sunt sexy. Acest lucru nu înseamnă o tunsoare curată sau un anumit stil vestimentar Totuși, nu ai idee de câte ori sunt femei care spun că igiena precară a soților lor este un factor de respingere extraordinar.

Bărbații care nu miros bine, nu se spală pe dinți, au haine vechi și zdrențăroase (dacă soțiile lor au menționat că acest lucru le deranjează) și/sau care nu fac duș în fiecare zi (sau de două ori, dacă ești foarte transpirat) nu sunt considerați sexy de marea majoritate a femeilor. Ai crede, ca femeie, că acest lucru ar fi evident pentru soțul tău și, prin urmare, ai putea fi supărată pe el pentru că nu face acest lucru. Mulți bărbați nu au nici cea mai mică idee despre cât de dezgustătoare este igiena lor pentru soții și cât de mult le displace din punct de vedere sexual.

Într-o notă mai prozaică, femeile încep să asocieze bărbații cu sexul și cu senzațiile fizice pozitive atunci când obțin în mod repetat plăcere fizică de la bărbați. Prin urmare, dacă îi masezi spatele soției tale, o ții de mână, îi speli părul la duș, îi aduci micul dejun în pat, îi aduci o pătură în plus când îi este frig sau orice altă nevoie fizică specifică a acesteia, atunci ea te va asocia cu senzații fizice pozitive și va fi mai receptivă la sex. Acest lucru nu este chiar a te gândi la tine ca fiind sexy, dar îți poate da același rezultat net.