• Un controlor de bilete de tren a fost lovit de un cablu sub tensiune care cădea într-o gară din India și poate fi văzut căzând cu spatele pe șine, unde, din fericire, nu trecea niciun tren.
  • Un funcționar feroviar a fost electrocutat de un cablu sub tensiune în gara Kharagpur din Bengalul de Vest.
  • El primește acum tratament, dar se crede că este în afara oricărui pericol după ce a suferit arsuri.

Un bărbat este norocos că este în viață după ce a căzut cu spatele pe o linie de cale ferată, după ce a fost lovit în cap și electrocutat de un cablu sub tensiune. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere surprind momentul tulburător în care controlorul de bilete s-a prăbușit la pământ după ce a vorbit cu un alt bărbat în gara Kharagpur din Bengalul de Vest (India).

De asemenea, au putut fi văzute scântei care se desprind de pe pantofii săi în timp ce se prăbușește cu spatele și ajunge pe linia de cale ferată, unde, din fericire, în timpul incidentului de miercurea trecută nu trecea niciun tren. Celălalt bărbat a putut fi văzut îndepărtându-se în grabă, speriat.

Iar imaginile au arătat o pauză înainte ca spectatorii șocați să se grăbească apoi să încerce să îl ajute pe controlorul de bilete care a fost dus la spital.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

El primește acum tratament, dar se crede că este în afara oricărui pericol după ce a suferit arsuri. Un oficial al căilor ferate, Ananth Rupanagudi, a scris pe Twitter că cablul a fost doborât de o pasăre.

Un accident ciudat – o bucată lungă de cablu liber, luată de o pasăre, a intrat cumva în contact cu firul OHE, iar celălalt capăt a coborât și a atins capul unui TTE (examinator de bilete de tren). Acesta a suferit arsuri, dar este în afara oricărui pericol și se află sub tratament”, a declarat el.

De asemenea, el a declarat pentru India Today că căderea cablurilor a dus la rănirea provocată de păsări. Nu cunoaștem motivul exact, dar au fost niște cabluri decorative care probabil l-au rănit pe TTE. Din fericire, el este stabil. Oficialul este în regulă și am vorbit cu el”, a spus el.

În India, accidentele feroviare au loc în mod regulat din cauza unei rețele îmbătrânite care nu a fost bine întreținută. Standardele de siguranță au fost criticate în cadrul sistemului de stat, care transportă aproximativ 23 de milioane de persoane pe zi.

Luna trecută, un tren de marfă a deraiat în gara Korai din districtul Jajpur din Odisha, ucigând trei persoane și rănind alte șapte, au declarat oficialii, potrivit presei locale. Se crede că mecanicul trenului de marfă gol a frânat brusc, provocând ieșirea de pe linie a opt vagoane și lovirea pasagerilor de pe peron și din sala de așteptare.