Mușchii lui minte au avut. Un fost livrator de pizza deține o afacere de 1 miliard euro

Uite, vreau să-ți arăt un băiat caruia i se potrivește vorba: fac ce vrea mușchiu’ meu! A făcut exact așa și-a ajuns să numere miliardul de euro!

E povestea de succes a săptămânii în mai toate publicațiile de business. Cum să te transformi din livrator de pizza în miliardar în câțiva pași simpli. Parcă n-ai spune că-l concurează la bani pe Țiriac!

Ben Francis îl cheamă pe britanicul care deține cel mai proaspăt unicorn european! Unicorn – adică o companie care a depășit miliardul de euro. A început la 19 ani, pe când era livrator de pizza. S-a hotărât să-și facă singur hainele pentru sală, iar opt ani mai târziu e lider în domeniul vestimentar orientat către pasionații de fitness.

Concurează cu marile branduri fără magazin fizic – vinde online și se promovează doar cu influenceri. De altfel, se laudă că e printre primii care au mizat cu adevărat pe tipul ăsta de advertising.

Băiat deștept, face bani și din povești pe YouTube. Documentează fiecare zi din postura de milionar într-un vlog! Titulatura de băiatul cu pizza ajuns boss peste o companie-unicorn i-a adus deja milioane de vizualizări.

Exit mobile version