• Doi tineri din Texas s-au căsătorit pe Zoom
  • Doug şi Jami aveau nunta programată pe data de 23 mai, dar epidemia spulberat visul de a celebra evenimentul în mod tradiţional
  • La nunta online au participat membrii familiilor proaspeţilor însurăţei

Epidemia a schimbat felul în care înveți, muncești, te distrezi sau… te căsătorești. De teamă că restricţiile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului le-ar putea anula nunta, doi tineri din Texas s-au căsătorit pe Zoom. Iniţial, Doug şi Jami programaseră nunta pe 23 mai. Cu toate că nu mai locuiseră niciodată împreună, cei doi și-au petrecut autoizolarea în cuplu, iar asta i-a determinat să îşi unească destinele online, mai devreme decât plănuiseră.

„Când am văzut ce se întâmplă, am zis «Hai să ne căsătorim, nu o să lăsăm acest virus să ne strice nunta!»“, au povestit cei doi.

Cuplul a chemat un preot care i-a cununat în sufragerie, în timp ce prietenii şi familia asistau online prin Zoom. Până şi obiceiul darului a fost adaptat noii realităţi. Întrebaţi unde să le fie pus darul, ei au răspuns: „O să vă trimitem contul“.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Chiar dacă restricţiile se vor relaxa, e greu de crezut că vor mai fi prea curând nunţi cu sute de invitaţi. Aşa că, viitorii soţi s-ar putea să aibă de ales ales între a face o nuntă foarte restrânsă, cu doar opt persoane, fie una la distanţă, online, cu ceva mai mulți invitaţi.

Sursă foto: Captură video