• Aproximativ trei sferturi din români consideră că își vor reorganiza viața
  • Nevoile emoționale au devenit primare în timpul pandemiei
  • 69% cred că tot mai mulți oameni învață să se bucure de micile plăceri

După un an de pandemie, românii s-au schimbat și nu neapărat în rău. După atâtea luni de izolare am învățat să apreciem altfel lucrurile la care înainte aveam acces fără probleme. Aproape trei sferturi dintre români cred că își vor reorganiza viața, potrivit unui studiu realizat de Unlock.

Studiul Unlock arată că, după un an marcat de pandemie, aproape 70% confirmă nevoia de frumos, iar 69% sunt de parere că tot mai mulți oameni învață să se bucure de micile plăceri ale vieții.

Independența emoțională este mai importantă pentru 66% dintre participanții la studiu, 63% dintre ei fiind în situația de a-și testa vulnerabilitatea, de a fi mai umani și mai autentici. 68% dintre repondenți confirmă nevoia unui timp de reflecție, iar 65% a unei deconectări de la stimulii și influențele externe pentru „reîncărcarea bateriilor”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

66% cred că este momentul căutării de sine, 65% fac o analiză mult mai aprofundată a situației înainte de a lua decizii importante, în timp ce 61% au tendința de a trăi mai mult în prezent și de a se reconecta cu realitatea apropiată.