• O familie din Statele Unite a găsit pe stradă doi saci cu aproape 1 milion de dolari, cash
  • Familia se plimba cu mașina ca să mai uite de epidemie
  • Poliţia încă încearcă să identifice sursa banilor

Tu ai avut norocul ăsta vreodată? Uite ce a „pățit“ o familie din Virginia, Statele Unite. Săptămâna trecută, familia Schantz a avut parte de surpriza vieţii în timpul unei plimbări cu maşina. Au observat un vehicul din faţa lor, care a evitat în ultimul moment să lovească ceea ce părea a fi un mare sac de gunoi, după cum a povestit pentru CNN Scott Moser, de la Poliția din Caroline, SUA.

Membrii familiei nu au trecut mai departe, ci s-au oprit şi au luat sacul, pe care voiau să îl arunce când ajungeau la destinaţie: „În loc să lase gunoiul în drum, s-au oprit, l-au ridicat, şi l-au aruncat pe bancheta din spate“.

Culmea, puţin mai târziu au găsit alt sac, aruncat pe marginea şoselei, pe care l-au aşezat lângă primul. Când au ajuns acasă, au vrut să arunce „gunoiul“, însă au descoperit în schimb două grămezi uriaşe de bani. În total, au găsit în mijlocul drumului aproape 1 milion de dolari.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Aceştia au alertat autorităţile locale, care încă încearcă să identifice sursa banilor. Scott Moser laudă spiritul civic al familiei Schantz, care a ales să nu păstreze banii descoperiţi întâmplător: „E vorba, totuşi, de 1 milion de dolari“. Tu ce ai fi făcut?