• O familie din Statele Unite a găsit pe stradă doi saci cu aproape 1 milion de dolari, cash
  • Familia se plimba cu mașina ca să mai uite de epidemie
  • Poliţia încă încearcă să identifice sursa banilor

Tu ai avut norocul ăsta vreodată? Uite ce a „pățit“ o familie din Virginia, Statele Unite. Săptămâna trecută, familia Schantz a avut parte de surpriza vieţii în timpul unei plimbări cu maşina. Au observat un vehicul din faţa lor, care a evitat în ultimul moment să lovească ceea ce părea a fi un mare sac de gunoi, după cum a povestit pentru CNN Scott Moser, de la Poliția din Caroline, SUA.

Membrii familiei nu au trecut mai departe, ci s-au oprit şi au luat sacul, pe care voiau să îl arunce când ajungeau la destinaţie: „În loc să lase gunoiul în drum, s-au oprit, l-au ridicat, şi l-au aruncat pe bancheta din spate“.

Culmea, puţin mai târziu au găsit alt sac, aruncat pe marginea şoselei, pe care l-au aşezat lângă primul. Când au ajuns acasă, au vrut să arunce „gunoiul“, însă au descoperit în schimb două grămezi uriaşe de bani. În total, au găsit în mijlocul drumului aproape 1 milion de dolari.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Aceştia au alertat autorităţile locale, care încă încearcă să identifice sursa banilor. Scott Moser laudă spiritul civic al familiei Schantz, care a ales să nu păstreze banii descoperiţi întâmplător: „E vorba, totuşi, de 1 milion de dolari“. Tu ce ai fi făcut?