• O echipa de IT-şti din Cluj a dezvoltat o aplicaţie pentru precomenzi în restaurant ca să nu mai aştepţi mâncarea.
  • Tudor şi-a comandat micul dejun înainte să ajungă la restaurant, iar mâncarea i-a fost pusă pe masă în câteva secunde.
  • Aplicația este disponibilă momentan doar în Cluj.

Vrei să reduci discuţiile pe stomacul gol cu prietenii atunci când ieşiţi la restaurant? O aplicaţie dezvoltată de o echipă de IT-şti din Cluj îţi sare în ajutor. Tudor se grăbea la lucru într-o dimineaţă şi voia să ia micul dejun. Ca să nu piardă timpul şi-a comandat mâncarea cu ajutorul aplicaţiei, de pe drum. Când a ajuns la restaurant, micul dejun i-a fost servit proaspăt şi cald în doar câteva secunde.

Vreau să mănânc un mic dejun bun înainte să ajung la lucru. Nu vreau să aştept la masă, aşa că o să îl comand de pe acum, când ajung să fie gata. O omletă sună foarte bine”, a spus Tudor. Aplicaţia i se pare „super faină” pentru că, de acum nu va mai trebui să aştepte 20 de minute după mâncare: „Am ajuns la masă, mâncarea a fost gata şi caldă”. 

Ana Neamţu, care a realizat aplicaţia Flamingo, explică pe scurt cum funcţionează aceasta: „După ce se deschide, apar restaurantele. Apoi apare meniul, se comandă preparatele. E disponibilă varianta pentru comandă de grup sau comandă individuală. Aplicaţia este pentru precomenzi în restaurant. Scopul e ca oamenii să nu mai aştepte la masă, pentru a reduce şi interancţiunile între ospătar şi client care nu ar fi necesare în perioada asta. Aplicaţia va fi disponibilă în toată ţara. Începem cu fiecare oraş pe rând”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Adaptată la aceste vremuri, aplicaţia te ajută să păstrezi şi distanţa socială, iar interacţiunea cu ospătarii se rezumă la una singură. Momentan, aplicaţia Flamingo este valabilă doar pentru resaturantele din Cluj, însă în scurt timp va fi disponibilă în toată ţara.