• Jason Alexander a fost arestat după ce a intrat în casa cântăreței din Los Angeles, în timp ce se pregătea să se căsătorească cu partenerul ei, Sam Asghari.
  • Ceremonia de nuntă dintre cântăreața în vârstă de 40 de ani și partenerul ei, un antrenor de fitness în vârstă de 28 de ani, ar urma să aibă loc joi.
  • Aceasta va fi a treia apariție a cântăreței la altar, după ce a divorțat de Kevin Federline în 2007 și de Alexander în 2004.

Fostul soț al lui Britney Spears, Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat după ce a intrat în casa ei din Los Angeles, în timp ce se pregătea să se căsătorească cu partenerul ei, Sam Asghari.

Sergentul Cyrus Zadeh a declarat că Alexander a reușit să intre pe proprietate și a fost oprit de securitate.

Ceremonia de nuntă dintre cântăreața, în vârstă de 40 de ani și partenerul ei, un antrenor de fitness în vârstă de 28 de ani, ar urma să aibă loc joi.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Cu puțin timp înainte de incident, fostul partener s-a postat live pe Instagram în apropierea locuinței artistei, spunând că se află acolo pentru a „strica” nunta.

Spears și Asghari s-au logodit în septembrie anul trecut, cântăreața glumind că cererea în căsătorie a fost „mult așteptată”.

O sursă citată de publicația americană „People” a afirmat că la ceremonia de joi ar urma să participe aproximativ „60 de invitați din cercul lor apropiat”.

Spears are doi copii, Sean și Jayden, cu fostul soț Kevin Federline.

Aceasta va fi a treia apariție a cântăreței la altar, după ce a divorțat de Federline în 2007 și de Alexander în 2004.

În luna mai, cântăreața a anunțat pierderea unei sarcini „mult dorite”. Cu o lună înainte, ea dezvăluise că era însărcinată, spunând că a făcut un test după ce Asghari a tachinat-o că este „însărcinată cu mâncare”.

Fratele lui Spears, Bryan, va participa la ceremonie, însă sora ei, Jamie-Lynn și părinții nu vor fi prezenți.

Familia Spears s-a distanțat de cântăreață, după ce în 2008 a fost plasată sub controversata tutelă, care a controlat multe aspecte ale vieții sale, inclusiv finanțele, pe fondul abuzului de substanțe și al problemelor de sănătate mintală.