Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viața unui cuplu. Pentru cei care își doresc o nuntă ca în filmele de la Hollywood, Ioana Șelner aduce conceptul Nuntă Pe Plajă. Ea îți pune la dispoziție una din cele 10 destinații de vis printre care se află, desigur, și România.

„Am avut de la chartere private la resorturi luate pentru noi integral, la insule private în Maldive, nu există o limită. Noi ne ocupăm de tot ce înseamnă ziua nunții, de la cununie civilă. La ceremonie religioasă, fotograf, videograf, meniuri, băuturi, coafat, machiaj, tot ce îneamnă evenimentul nunții”, a explicat, la Aleph News, Ioana Șelner, fondator Nuntă Pe Plajă.

Și cum de la un eveniment nu poate să lipsească neprevăzutul, uite câteva întâmplări inedite.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Cea mai ciudată nuntă a fost cea în care mireasa a schimbat mirele cu 2 săptămâni înaintea nunții. Un alt eveniment ciudat este cel în care mirele împreună cu cavalerii de onoare au plecat într-un trip programat inițial pentru Atena și au ajuns în Istanbul, și fix în ziua în care au ajuns la Istanbul unuia dintre cavalerii de onoare îi expira viza, pentru că era cetățean turc și a fost o întreagă bătaie de cap să îl aducem până a doua zi la nuntă”, a adăugat fondatorul „Nuntă pe plajă”.

Conceptul Nuntă pe plajă, a început deja extinderea internațională, datorită succesului de care a avut parte chiar și în timpul pandemiei. Ideea Ioanei a oferit o modalitate cuplurilor de a uita chiar și pentru o seară, de situația impusă de Covid-19, evenimentele având loc în aer liber.

„A fost totul perfect, de vis, nu îmi închipuiam o secundă că o să iasă nunta perfectă. Nu putem să găsim un defect acestei seri”, a povestit o mireasă, care ale să facă nunta pe plajă.