Nuntă secretă în Casa Regală britanică. Cu cine s-a măritat Prințesa Beatrice

  • Prințesa Beatrice de York s-a măritat în secret, în compania rudelor foarte apropiate, în dimineața zilei de vineri, 17 iulie.
  • Inițial, nunta era programată pentru 29 mai, dar măsurile de restricție și izolare au forțat-o să anuleze evenimentul.
  • Din 4 iulie, evenimentele au fost permise în Anglia, cu un număr limitat de 30 de persoane.

Prințesa Beatrice de York, fiica cea mare a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York, s-a măritat cu Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat imobiliar din Italia, în privat, relatează BBC.

Nunta a avut loc în dimineața zilei de vineri, 17 iulie, la Capela Regală a tuturor Sfinților, din cadrul Palatului Windsor.

Printre invitați au fost Regina și Ducele de Edinburgh. Nunta a fost una restrânsă, la care au luat parte doar rudele apropiate ale celor doi.

Nunta Prințesei Beatrice a fost programată inițial pentru 29 mai, însă pandemia de COVID-19 a forțat-o să amâne fericitul eveniment.

Dacă prima dată a nunții a fost anunțată oficial, cea de-a doua a fost păstrată de parcă ar fi fost un „secret”. La nuntă s-au respectat toate măsurile de siguranță impuse de autorități.

„Prințesa Beatrice și domnul Mapelli Mozzi își doresc foarte mult să se căsătorească, dar sunt conștienți că trebuie să evite orice de fel de risc în situația actuală. Luând în calcul toate măsurile impuse de autorități, cuplul se gândește să schimbe data nunții”, anunța purtătorul de cuvânt al cuplului, relatează Fox News.

Situația nunților în Anglia, în contextul pandemiei de COVID-19

Din momentul în care pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe Anglia, iar din 23 martie s-a instaurat izolarea, nunțile au fost interzise.

Începând cu 4 iulie, evenimentele au fost permise din nou, cu condiția ca la acestea să participe maxim 30 de persoane.