• În timp ce majoritatea bătrânilor se înghesuie zilnic în piețe, o bătrânică din Botoșani e excepția de la regulă
  • Există și persoane în vârstă care fac tot posibilul să respecte restricțiile
  • O bătrânică din Botoșani iese doar o dată pe săptămână pentru a-și face provizii, iar povestea ei a fost lăudată de polițiști

Printr-o postare pe Facebook, Sindicatul Europol îți face cunoștință cu o bătrănică din Botoşani care, în toată această perioadă, a ieşit din casă doar o dată pe săptămână pentru provizii şi de fiecare dată a avut la ea declaraţie pe proprie răspundere.

„Această bătrânică iese o dată pe săptămână să-şi cumpere cele necesare subzistenţei şi niciodată nu a uitat să-şi completeze declaraţia, i-a spus colegului nostru care a ajutat-o să traverseze acea stradă din municipiul Botoşani. Este un exemplu de respect pe care îl manifestă faţă de regulile impuse de lege, dar mai ales faţă de semeni. Ne înclinăm în faţa ei, iar pe coleg îl felicităm pentru gestul făcut.

P. S. Atât colegul, cât şi bătrânica, purtau mănuşi şi mască de protecţie!“, a fost mesajul postat de Sindicatul Europol pe contul de Facebook.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Această bătrânică iese o dată pe săptămână să-și cumpere cele necesare subzistenței și niciodată nu a uitat să-și completeze declarația, i-a spus colegului nostru care a ajutat-o să traverseze acea stradă din municipiul Botoșani.Este un exemplu de respect pe care îl manifestăfață de regulile impuse de lege, dar mai ales față de semeni. Ne înclinăm în fața ei, iar pe coleg îl felicităm pentru gestul făcut.P. S. Atât colegul, cât și bătrânica, purtau mănuși și mască de protecție!Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 28 aprilie 2020

Sursă foto: Andreea Alexandru/Mediafax Foto