• O bunică hotărâtă, în vârstă de 62 de ani, și soțul ei, în vârstă de 25 de ani, plănuiesc să aibă primul lor copil împreună.
  • Cheryl, ai cărei copii sunt dintr-o relație anterioară, a recunoscut că nu poate avea un copil, dar a spus că se gândesc la o mamă surogat și la adopție.
  • Cuplul, care are un cont OnlyFans și peste trei milioane de urmăritori pe TikTok, a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu familiile lor, care cred că relația lor este o glumă.

O bunică hotărâtă, în vârstă de 62 de ani, și soțul ei, în vârstă de 25 de ani, plănuiesc să aibă primul lor copil împreună. Vorbind la o emisiune TV despre asta, au ripostat la public care a spus că mama a șapte copii este prea bătrână pentru a avea grijă de un copil.

„Au spus că, probabil, din cauza vârstei mele nu pot avea grijă de un copil, ce?”, a spus Cheryl pe o rețea video din Atlanta. Ea a adăugat: „Am mai multă energie decât jumătate dintre acești copii care au grijă de copii acum și nu văd asta ca pe o problemă.”

Cheryl, ai cărei copii sunt dintr-o relație anterioară, a recunoscut că nu poate avea un copil, dar a spus că se gândesc la o mamă surogat și la adopție – și au vorbit deja cu trei potențiale mame surogat. Cuplul, care are un cont OnlyFans și peste trei milioane de urmăritori pe TikTok, a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu familiile lor, care cred că relația lor este o glumă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cheryl a spus: „Nu știu ce să spun, dintre cei șapte copii ai mei, au spus că se folosește de mine, noi nu ne folosim unii de alții, nu putem să alegem de cine se îndrăgostește inima noastră”.

Cei doi s-au cunoscut în 2012, când lucrau amândoi în lanțul de fast-food Dairy Queen, pe când Quran avea doar 15 ani. Dar sentimentele romantice nu au înflorit până când s-au reîntâlnit în 2020, când îngrijitorul Quran a văzut-o pe Cheryl lucrând ca și casieră la un magazin de proximitate. La scurt timp după ce cuplul a început să se întâlnească, au început să posteze videoclipuri cu ei înșiși pe TikTok, iar acum au devenit senzații virale pe platformă, datorită diferenței lor de vârstă de aproape patru decenii.

S-au căsătorit în 2021, după ce Quran i-a cerut în căsătorie în direct în fața a 20.000 de persoane, nunta intimă fiind transmisă tot în direct pe aplicație pentru miile de fani ai lor. Păstrându-i fericiți pe fanii conținutului lor mai picant, Cheryl și Quran au înființat și un cont OnlyFans. Cu toate acestea, cei doi au recunoscut că, în ciuda faptului că primesc multă ură pe rețelele de socializare, din cauza relației lor neconvenționale, acest lucru nu îi afectează.

„Vom continua să ne trăim viețile pentru că suntem fericiți, suntem foarte fericiți, aceasta este o căsnicie fericită și sănătoasă, căutăm să ne întemeiem o familie și asta e tot ce avem.” Cheryl a adăugat: „Absolut, suntem noi împotriva lumii.”

Quran a declarat anterior pentru Jam Press: „Noi preferăm mamele surogat, dar am văzut mulți oameni implicați în complicații legale mult timp după nașterea copilului. Căutăm o mamă surogat drăguță care este dispusă să semneze un contract prin care să nu aibă nicio legătură cu copilul după ce se naște. Nu vrem ca oamenii să încerce să facă un copil pentru noi pentru a obține un câștig financiar, noi înșine nu suntem atât de înclinați financiar. În cazul adopției, căutăm un copil biracial pentru ca bebelușul să știe: „Am părinți pe jumătate negri și pe jumătate albi”, astfel încât el (sau ea) să simtă că noi suntem adevărații lui părinți.”