• O bunică are parte de „cel mai bun sex din viața ei” cu iubitul ei, un bărbat mai tânar, și a dezvăluit totul în timp ce sărbătoresc aniversarea de trei ani.
  • Iris Jones, în vârstă de 83 de ani, a devenit celebră inițial în emisiunea This Morning, când a vorbit în timpul zilei despre relația ei cu iubitul ei, Mohamed Ahmed Ibriham, în vârstă de 37 de ani.
  • După trei ani de relație, flacăra lor încă arde, Iris recunoscând că timpul petrecut între așternuturi nu a fost niciodată mai fierbinte.

O bunică are parte de „cel mai bun sex din viața ei” cu iubitul ei, un bărbat mai tânar, și a dezvăluit totul în timp ce sărbătoresc aniversarea de trei ani. Iris Jones, în vârstă de 83 de ani, a devenit celebră inițial în emisiunea This Morning, când a vorbit în timpul zilei despre relația ei cu iubitul ei, Mohamed Ahmed Ibriham, în vârstă de 37 de ani.

După trei ani de relație, flacăra lor încă arde, Iris recunoscând că timpul petrecut între așternuturi nu a fost niciodată mai fierbinte. Anul trecut, Iris a șocat telespectatorii emisiunii This Morning când a recunoscut că îi place să facă sex în modul cățeluș”.

Acum, ea a dezvăluit mult mai multe, spunând revistei Closer: Nu mă așteptam să fac cel mai bun sex din viața mea la 83 de ani, dar cu siguranță nu mă plâng. Mohamed mă menține tânără – mai ales sub cearșafuri.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Iris l-a întâlnit pe Mohamed pe Facebook în 2019 și, cu ceva timp în urmă, a recunoscut în fața lui Phillip Schofield și Holly Willoughby că au câteva probleme de depășit atunci când devin jucăuși.

Pielea mea este foarte subțire – este ca un țesut”, le-a spus ea. Mohamed trebuie să fie atent când mă apucă. Îmi rupe pielea, pielea de pe picioarele mele este foarte, foarte subțire. Când vine vorba de a face dragoste, poate fi dureros. Aș putea ajunge la Urgențe cu rupturi de piele, dar am rezolvat această problemă pentru că uneori o facem în stilul cățelușului.”

Phillip a răspuns: Asta face ca totul să fie mult mai ușor. Nimeni nu vrea să ajungă la Urgențe după aceea.” Pensionara a devenit faimoasă după ce s-a lăudat că a folosit o cadă întreagă de gelatină” prima dată când s-a culcat cu Mohamed. Ea le-a spus prezentatorilor TV: A fost destul de dur. Am folosit un tub întreg de gelatină. Chestia e că a doua zi nu puteam să merg”, a spus ea.

Iris a adăugat: M-am simțit ca și cum aș fi călărit un cal. Nici măcar nu era vorba de durere de șa. Oricum, am trecut peste asta.”

Holly și Phil păreau total șocați în acel moment, iar gazdele și-au pus capul în mâini înainte de a izbucni amândoi în lacrimi de râs.