• O cunoscută prezentatoare de știri și-a luat viațapentru că ar fi găsit lenjeria unei alte femei în casa pe care ea și logodnicul ei o cumpăraseră recent împreună.
  • Iubita prezentatoare de știri din Wisconsin s-a sinucis după ce a găsit lenjeria altei femei în casa pe care a cumpărat-o cu logodnicul care a anulat logodna cu șapte săptămâni înainte de nuntă.
  • Neena Pacholke, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis sâmbăta trecută în locuința din Wausau, Wisconsin, pe care ea și logodnicul Kyle Haase o cumpăraseră împreună în iulie.

O cunoscută prezentatoare de știri s-a sinucis după ce logodnicul ei a anulat logodna cu doar șapte săptămâni înainte de ziua cea mare. Neena Pacholke s-a sinucis sâmbăta trecută (27 august) în Wausau, Wisconsin, SUA.

Potrivit DailyMail, o prietenă a declarat că ar fi găsit lenjeria intimă a unei alte femei în patul pe care l-a împărțit cu fostul ei logodnic și tată a doi copii, Kyle Haase, în vârstă de 38 de ani.

Publicația relatează că relația lor ar fi implicat consum mare de alcool, certuri și posibile aventuri.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Împreună de aproximativ doi ani, tocmai își cumpăraseră o casă nouă, dar Pacholke, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă în locuința de 390.000 de dolari o lună mai târziu. Ei trebuiau să se căsătorească pe 12 octombrie. Pe 2 septembrie, poliția a confirmat că aceasta s-a sinucis.

Se pare că un prieten al Neenei a cerut poliției să verifice starea de sănătate a acesteia, dar când au ajuns acolo, era prea târziu.

Contractul de vânzare a noii lor proprietăți fusese încheiat abia pe 27 iulie, dar exact o lună mai târziu, vedeta foarte iubită și-a luat viața. Prietenii lui Pacholke au spus că aceasta se implicase mai mult în relația lor decât Haase.

Vorbind pentru DailyMail.com unul dintre ei a spus: „Se certau mereu și părea că Neena era mai îndrăgostită de Kyle decât el de ea”.

Publicația relatează că Neena ar fi putut deveni suspicioasă că vânzătorul comercial Kyle s-ar fi reîntâlnit cu o fostă iubită.

Kyle o ceruse în căsătorie pe Neena în luna mai, iar ea se mutase cu el la începutul acestui an, ea renunțând la proprietatea sa din centrul orașului Wausau pentru a face acest schimb. Totuși, în urma unei certuri în iulie, el ar fi spus că o dă afară.

Moartea Neenei a lăsat oamenii cu inima frântă. Un prieten a declarat pentru Mail: „Avea întotdeauna un zâmbet minunat pe față. Dar pentru ca ea să se sinucidă trebuie să fi fost un moment care i-a schimbat viața”.

După moartea ei, părinții ei au acordat un interviu pentru WAOW-9, canalul unde prezenta emisiunea matinală Wake Up Wisconsin. Aceștia au spus că ea a avut de dus propriile bătălii pentru sănătate mintală: „Urma un tratament. Voi spune lucrurilor pe nume – fusese de câteva ori la centrul de criză.

„Avea atât de mulți oameni aici cu care să vorbească. Vorbea cu oamenii, dar nu voia ca nimeni să știe cât de mult o durea.”