• JD și Britney au recondiționat un autobuz școlar în 10 luni.
  • Cuplul a pornit la drum cu cei 7 copii în 2017.
  • În urmă cu câteva luni, Britney, a mai născut un copil, în autobuz.

Unde-s mulți, puterea crește, dar și distracția e pe măsură! Asta este deviza după care trăiește o familie cu opt copii din Statele Unite. Pasionați de călătorii, JD și Britney au reconditionat un autobuz școlar, iar după zece luni de muncă au pornit să viziteze toată America.

În 2017, Când s-au pornit la drum erau nouă la număr, iar acum echipa s-a mărit cu încă un călător. Britney a născut o fetită . Nu a vrut să meargă la spital, a ales să nască în autobuz. Chiar dacă s-au pornit la drum în urmă cu aproape șapte ani, copiii încă nu vor să se întoarcă acasă. Cuplul are pe instagram peste 500 de mii de urmăritori unde se laudă cu stilul lor de viață neconvențional.

Dar poate îți dorești să ai mai multă intimitate când mergi în vacanță. Probabil la asta s-a gândit și Murad Osmann când a început să călătorească în toată lumea împreună cu soția lui. Îl recunoști ușor pe social media. Fotografiile în care iubita lui se plimbă prin destinații celebre, cu el de mână, au devenit virale. Cu peste trei milioane de urmăritori, Osmann, a fost introdust de revista Forbes în top trei cei mai influenți travel bloggeri din lume. Tu ce alegi?

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK

Citește și