• Joanne Robinson, 43 de ani, mamă a doi copii, a fost sfasiată de buldogul său american XL, numit Rocco, în propria casă din Rotherham, South Yorkshire, luna trecută.
  • O mamă a cărei fiică a fost ucisă de propriul câine dorește să facă un apel pentru schimbarea legii: „Trebuie să punem capăt acestor morți de coșmar.”
  • Dot Robinson, în vârstă de 67 de ani, a povestit cum și-a avertizat fiica că „ceva rău” se va întâmpla cu doar două săptămâni înainte de a muri.

O mamă a cărei fiică a fost ucisă de propriul câine dorește să facă un apel pentru schimbarea legii: „Trebuie să punem capăt acestor morți de coșmar.” Dot Robinson, în vârstă de 67 de ani, a povestit cum și-a avertizat fiica că „ceva rău” se va întâmpla cu doar două săptămâni înainte de a muri.

Fiica ei, Joanne Robinson, mamă a doi copii, în vârstă de 43 de ani, a fost ucisă de buldogului său american XL, pe nume Rocco, luna trecută. Luna trecută, aceasta și-a luat ultimul rămas bun de la Joanne la înmormântarea acesteia. Dot a declarat pentru Mirror că toată familia, inclusiv cei doi copii ai lui Joanne, Dillon, 24 de ani, și Elle, 19 ani, erau devastați.

„Nu am văzut niciodată un câine atât de mare ca Rocco, începuse să se bată cu celălalt câine al lor, Lola, și am rugat-o să scape de unul dintre ei”, a spus ea. „Am avertizat-o ce se va întâmpla, dar ea îl adora pe acel câine și a spus: „Nu pot renunța la el, mamă!”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Numărul deceselor cauzate de mușcăturile de câini s-a dublat în ultimii 15 ani, opt persoane fiind deja ucise anul acesta, inclusiv patru copii. Dot, care susține campania Mirror, a declarat: „Trebuie să se întâmple ceva acum, prea mulți oameni au murit din cauza atacurilor câinilor.”

Acum, ea vrea să se ia măsuri și crede că guvernul ar trebui să ia măsuri drastice împotriva crescătorilor de astfel de câini și să readucă licențele pentru câini, așa cum existau în anii ’80. Joanne a murit în mod tragic, după ce a fost prinsă de gât de animalul ei de companie în vârstă de 18 luni, care era „de mărimea unui leu”.

Prietenul ei de 22 de ani, Jamie Stead, a încercat cu disperare să își salveze partenera care țipa, luptându-se cu animalul de companie în casa lor din West Melton, Rotherham. El a fost supus unei intervenții de transplant de piele pentru leziuni la o mână și a suferit răni la cealaltă mână, la abdomen și la față.