O femeie a primit „prosop prăjit“ în locul puiului crispy pe care îl comandase: „Atât de dezgustător și jenant!“. VIDEO

O femeie a primit „prosop prăjit“ în locul puiului crispy pe care îl comandase: „Atât de dezgustător și jenant!“. VIDEO Lanțul de fast-food filipinez Jollibee a închis temporar un punct de vânzare în urma reclamației. Sursă foto: Facebook/Alique Perez
  • O femeie acuză că a primit un „prosop prăjit“ în locul puiului crispy pe care îl comandase
  • Lanțul de fast-food filipinez Jollibee a închis temporar un punct de vânzare în urma reclamației
  • Jollibee este cel mai mare lanț de fast-food din Filipine

Lanțul de fast-food filipinez Jollibee a închis temporar un punct de vânzare în urma unei reclamații a unei cliente care spune că a primit un prosop prăjit în locul faimosului pui crispy, scrie vice.com.

Alique Perez susține că a primit comanda „specială“ într-o postare virală pe Facebook. Fotografiile și video-ul publicate de tânără care arată un prosop turcoaz acoperit cu aluat prăjit, specific puiului crispy, au strâns aproape 100.000 de reacții, peste 86.000 de utilizatori distribuind postarea.

Postarea a fost, de asemenea, inundată de comentariile clienților dezamăgiți și fanilor lanțului de fast-food, care este cel mai mare din Filipine.

În postarea de pe Facebook, Perez a spus că a comandat masa pentru fiul ei. „Cum naiba să fie un prosop în aluat și chiar să îl prăjești?! Atât de dezgustător și jenant!“, a scris ea.

Într-un apel telefonic, joi, Perez a refuzat să mai comenteze.

Reacția companiei

Jollibee a declarat mai târziu, în aceeași zi, că a ordonat închiderea unui punct de vânzare din exclusivistul Bonifacio Global City, timp de trei zile, pentru a „investiga cu atenție procedurile și pentru a-și reinstrui echipa restaurantului“.

Compania a mai spus că este profund îngrijorată și a indicat „abateri“ ale personalului de la procedurile standard de pregătire a mâncării.

Jollibee a dezvoltat cu atenție și a respectat procedurile de preparare a alimentelor pentru a se asigura că livrează produse de calitate excelentă, punând preț pe satisfacția clienților. Vom continua să ne străduim să îndeplinim standardele înalte pe care ni le-am stabilit pentru noi înșine“, a adăugat compania.