• O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră susține că a avut o viziune a vieții de Apoi și a ajuns față în față cu Iisus.
  • În drum spre spital, Tina a fost resuscitată de șase ori de către medici, murind efectiv timp de 27 de minute în total.
  • Tina și-a revenit în urma stopului cardiac, dar experiența ei i-a rămas în minte.

O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră susține că a avut o viziune a vieții de Apoi și a ajuns față în față cu Iisus. Tina Hines a suferit un stop cardiac în februarie 2018 și, în ciuda eforturilor soțului ei, Brian, de a o resuscita, a fost la un pas de moarte.

În drum spre spital, Tina a fost resuscitată de șase ori de către medici, murind efectiv timp de 27 de minute în total. Cu toate acestea, după ce a fost intubată la spital, s-a trezit în cele din urmă și a cerut imediat un pix și o hârtie pentru a scrie un mesaj sinistru pentru familia ei.

Brian a spus: Ea a început să facă semne, iar eu nu-mi puteam da seama ce era și aproape că tremuram. Eram blocat. Am ținut foaia nemișcată pentru că nu voiam să cadă”, și-a amintit el. El a adăugat: Ne-am dat seama că a scris I-T-S-R-E-A-L: Este real”. Iar eu am întrebat: Durerea? Spitalul?”… Ochii ei erau închiși. Apoi fiica mea a întrebat-o: Raiul?”. Și ea dă din cap că da.”

Recomandări

ANORA IA PALME D'OR LA CANNES
NICKI MINAJ, ARESTATĂ PE UN AEROPORT
RUSIA ATACĂ UN SUPERMARKET DIN HARKOV
NADAL, RETRAGERE SAU NU?
C.E. CERE SUSPENDAREA UNOR MEDICAMENTE
FANII LUI TAYLOR SWIFT DOBOARĂ UN GARD ÎN LISABONA

Tina a spus: Am vrut doar să împărtășesc faptul că L-am văzut pe Iisus față în față, iar odihna și liniștea incredibilă pe care o simțeam era Iisus care stătea acolo cu brațele larg deschise și chiar în spatele lui Iisus care stătea acolo era o strălucire incredibilă, era cel mai vibrant și frumos galben.”

Tina și-a revenit în urma stopului cardiac, dar experiența ei i-a rămas în minte și este încrezătoare în ceea ce a văzut, spunând: „Iisus este real. Raiul este real”.