• O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră susține că a avut o viziune a vieții de Apoi și a ajuns față în față cu Iisus.
  • În drum spre spital, Tina a fost resuscitată de șase ori de către medici, murind efectiv timp de 27 de minute în total.
  • Tina și-a revenit în urma stopului cardiac, dar experiența ei i-a rămas în minte.

O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră susține că a avut o viziune a vieții de Apoi și a ajuns față în față cu Iisus. Tina Hines a suferit un stop cardiac în februarie 2018 și, în ciuda eforturilor soțului ei, Brian, de a o resuscita, a fost la un pas de moarte.

În drum spre spital, Tina a fost resuscitată de șase ori de către medici, murind efectiv timp de 27 de minute în total. Cu toate acestea, după ce a fost intubată la spital, s-a trezit în cele din urmă și a cerut imediat un pix și o hârtie pentru a scrie un mesaj sinistru pentru familia ei.

Brian a spus: Ea a început să facă semne, iar eu nu-mi puteam da seama ce era și aproape că tremuram. Eram blocat. Am ținut foaia nemișcată pentru că nu voiam să cadă”, și-a amintit el. El a adăugat: Ne-am dat seama că a scris I-T-S-R-E-A-L: Este real”. Iar eu am întrebat: Durerea? Spitalul?”… Ochii ei erau închiși. Apoi fiica mea a întrebat-o: Raiul?”. Și ea dă din cap că da.”

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Tina a spus: Am vrut doar să împărtășesc faptul că L-am văzut pe Iisus față în față, iar odihna și liniștea incredibilă pe care o simțeam era Iisus care stătea acolo cu brațele larg deschise și chiar în spatele lui Iisus care stătea acolo era o strălucire incredibilă, era cel mai vibrant și frumos galben.”

Tina și-a revenit în urma stopului cardiac, dar experiența ei i-a rămas în minte și este încrezătoare în ceea ce a văzut, spunând: „Iisus este real. Raiul este real”.