• O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăși a inițiat procedura de divorț după ce a petrecut doar o zi în propria companie.
  • Sofi Maure a anunțat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung și o tiară aurie.
  • Utilizatorii rețelelor de socializare au avut opinii diferite cu privire la decizia ei, unii susținând-o pe Sofi, în timp ce alții au spus că totul a fost pentru atenție”.

O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăși a inițiat procedura de divorț după ce a petrecut doar o zi în propria companie. Sofi Maure a anunțat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung și o tiară aurie.

O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăși a inițiat procedura de divorț după ce a petrecut doar o zi în propria companie. Sofi Maure a anunțat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung și o tiară aurie. Tânăra în vârstă de 25 de ani, care are peste 500.000 de urmăritori pe Twitter și Instagram, a dezvăluit că și-a cumpărat o rochie de mireasă și a copt un tort pentru a sărbători ziua cea mare.

Astăzi, în cele mai spinoase momente din viața mea, am cumpărat o rochie de mireasă și am gătit un tort de nuntă pentru a mă căsători cu mine însămi”, a spus ea.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Utilizatorii rețelelor de socializare au avut opinii diferite cu privire la decizia ei, unii susținând-o pe Sofi, în timp ce alții au spus că totul a fost pentru „atenție”.

„Totul pentru un tweet și atenție”, a spus Enzo. „Nu e bine, e mult”, a spus Cande. Altcineva a spus: „Puteam fi eu cu ușurință, felicitări pentru frumoasa căsătorie”. Mia a sugerat că ar vrea să îi urmeze exemplul, spunând: „Dacă aș avea bani, aș face-o”. Shari a spus: „Arată frumos pe tine, iar cine spune altceva este o șopârlă teribilă.”

Altcineva a spus: „Este cea mai bună căsnicie, credeți-mă că cu o altă persoană ar dura mai puțin și ar fi mai conflictuală. FELICITĂRI”. În ciuda sprijinului din partea unor urmăritori, se pare că îndrăgita mireasă solo a fost pusă curând sub semnul întrebării în privința angajamentului ei – deoarece doar o zi mai târziu, pe 20 februarie, a declarat că divorțul era iminent. Update: într-o zi sunt căsătorită cu mine însămi și nu mai pot suporta, văd cum stă treaba cu divorțul, pentru orice eventualitate”, a spus ea.

Încă o dată, utilizatorii rețelelor de socializare au fost lăsați înmărmuriți, mulți făcând glume. Un urmăritor, pe nume Lucas a spus: „Există un divorț expres în primele 3 luni de căsnicie, așa că nu-ți face griji”. O altă persoană a spus: „Luați-vă un avocat bun.” Flor a adăugat: De aceea trebuie să te gândești bine înainte de a te căsători, Sofi.”