• O femeie care a devenit virală pentru poza ei cu chipul tatuat, a decis să o ia de la capăt și să își îndepărteze tatuajele.
  • De când a început ședința de îndepărtare, tatuajele de pe spatele mâinilor ei s-au redus vizibil, iar cele două linii izbitoare de pe obraji au dispărut.
  • Tânăra în vârstă de 29 de ani, care acum este curată și duce o viață normală, a început un proces pentru a-și îndepărta tatuajele.

O femeie care a devenit virală pentru poza ei cu chipul tatuat, a decis să o ia de la capăt și să își îndepărteze tatuajele. Alyssa Zebrasky, din Warren, Ohio, SUA, a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale când a fost arestată pentru furt și acuzații legate de droguri între 2018 și 2019.

Fotografia ei de identificare a fost deosebit de izbitoare datorită tatuajului de pe fața ei. Acesta conținea o pânză de păianjen colorată care i se întipărea pe frunte, cearcăne în jurul ochilor și linii filiforme pe buze și obraji. Tânăra în vârstă de 29 de ani, care acum este curată și duce o viață normală, a început un proces pentru a-și îndepărta tatuajele și l-a împărtășit pe TikTok.

@spiritualunicorn216 trust the process #clevelandart #localart #removery #tattooremoval ♬ original sound - Alyz

Ea a spus din interiorul mașinii sale: Astăzi am mers pentru îndepărtarea numărul 10 și vreau doar să spun că am dureri mari astăzi. Mâinile mă dor destul de rău de data asta.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

De când a început ședința de îndepărtare, tatuajele de pe spatele mâinilor ei s-au redus vizibil, iar cele două linii izbitoare de pe obraji au dispărut. De asemenea, semnul de pânză de păianjen de pe frunte s-a luminat. Dar nu poate să îndepărteze tatuajele din jurul ochilor din cauza lipsei de echipament special.

„Știu că pot ajunge în jurul osului orbital, orice lucru care are os sub el, îl pot îndepărta… dar o parte din negru ar putea rămâne”, a explicat ea.

Foto: spiritualunicorn216/TikTok

Unii telespectatori au felicitat-o pentru că și-a revenit din dependența de droguri și că a avut curaj să treacă prin durere. Însă Alyssa a profitat de ocazie pentru a explica că și-a tatuat fața din cauza iubitului ei de atunci.

În urmă cu câțiva ani am întâlnit un tip de care credeam că sunt îndrăgostită. M-am mutat cu el după ce abia mă lăsasem de heroină, am început să iau alte droguri. Mi-a spus că, dacă vreau să fiu el, să îmi tatuez fața. M-am dus și mi-am tatuat fața, m-am curățat, el s-a dus la închisoare, eu m-am dus la închisoare. Am încetat să ne mai vedem. La un an după ce m-am lăsat de droguri, l-am întrebat pe ofițerul meu de eliberare condiționată: Hei, ce părere ai dacă mi-aș scoate tatuajele? Așa că iată-mă aici”.