• O femeie care încă mai poartă rochii sexy și bikini la vârsta de 92 de ani a dezvăluit secretul ei anti-îmbătrânire.
  • Secțiunile de comentarii sunt aproape întotdeauna pline de oameni care se dau în vânt după cât de bine arată – mulți dintre ei cerând sfaturi și trucuri anti-îmbătrânire.
  • Arăți uimitor, nu pot să cred!”, a scris unul dintre ei.

O femeie care încă mai poartă rochii sexy și bikini la vârsta de 92 de ani a dezvăluit secretul ei anti-îmbătrânire. Și, din fericire, nu este scump – deoarece sfatul ei vă va costa doar 2 lire sterline. Joan Woodhouse folosește frecvent TikTok sub pseudonimul @joansummer1930 pentru a împărtăși videoclipuri cu ea – adesea etalându-și silueta fabuloasă în rochii sumare, pantaloni scurți sau costume de baie. Secțiunile de comentarii sunt aproape întotdeauna pline de oameni care se dau în vânt după cât de bine arată – mulți dintre ei cerând sfaturi și trucuri anti-îmbătrânire.

Arăți uimitor, nu pot să cred!”, a scris unul dintre ei. „Care este secretul tău?”. Joan a răspuns explicând că jură pe crema Nivea Creme de 2 lire sterline pe care o folosește de când avea 16 ani.

Ei bine, secretul meu este Nivea”, a răspuns ea. Îl folosesc de 70 de ani și ceva. Și când mă gândesc acum la asta, obișnuiam să fac o baie fierbinte, ieșeam din baie, mă uscam și apoi, cât timp corpul meu era încă fierbinte, îmi aplicam crema. Nu era crema moale în acele zile – era puțin mai tare. Așa că trebuia să o încălzesc mai întâi și să o fac moale. Dar de când a ieșit cea moale, acum este minunată. Poți face asta de fiecare dată când faci baie sau duș – să-ți încălzești corpul și apoi să o întinzi pe tot corpul. Și vei arăta minunat când vei fi de vârsta mea!”

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
Foto: TIKTOK/@JOANSUMNER1930

Se pare că Joan nu este singura persoană care jură pe crema Nivea. Folosesc Nivea și voi continua să o folosesc lol”, a scris o persoană. În timp ce o alta a adăugat: Și eu, Nivea până la capăt”.

„Am 52 de ani și folosesc Nivea de fiecare dată când fac duș”, a comentat o a treia persoană. Un al patrulea a adăugat: Tatăl meu folosea mereu Nivea și eu o luam de la el și o folosesc de atunci.”