• O femeie din Texas, Statele Unite, a creat un record, având cele mai mari picioare din lume la o persoană în viață (femeie).
  • GWR menționează că Herbert are o înălțime de 1,80 metri și a fost întotdeauna mai înaltă și mai mare decât colegii ei.
  • Având în vedere înălțimea ei și mărimea uriașă a picioarelor, nu a putut găsi pantofi de damă în această mărime.

O femeie din Texas, Statele Unite, a creat un record, având cele mai mari picioare din lume la o persoană în viață (femeie), piciorul drept măsurând 33,1 cm și piciorul stâng 32,5 cm, conform Guinness World Records. GWR menționează că Herbert are o înălțime de 1,80 metri și a fost întotdeauna mai înaltă și mai mare decât colegii ei. Până în liceu, picioarele ei au ajuns la dimensiunea de record pe care o au astăzi”, se arată pe site-ul oficial al companiei.

Vorbind pentru GWR, Herbert a declarat: În copilărie am fost întotdeauna cea mai înaltă din jur. Mama și tatăl meu aveau 1,80 m, așa că nu am avut de ales decât să fiu înaltă”. Ea a spus că nu s-a gândit la faptul că este mai înaltă ca la un lucru rău, deoarece părinții ei i-au dat o stimă de sine foarte sănătoasă.

Nu-mi amintesc să fi fost vreodată hărțuită sau ceva de genul acesta din cauza înălțimii mele. Prietenii mei chiar au avut mare grijă de mine pentru a se asigura că sunt iubită și plăcută”, a continuat ea.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Având în vedere înălțimea ei și mărimea uriașă a picioarelor, nu a putut găsi pantofi de damă în această mărime, așa că a ajuns să poarte pantofi de bărbați în cea mai mare parte a vieții sale. „Întotdeauna purtam pantofi de tenis sau mocasini bărbătești și nu erau întotdeauna cel mai frumos lucru atunci când încercam să mă îmbrac drăguț pentru școală!”, a remarcat ea.

Herbet a folosit rețelele de socializare pentru a intra în contact cu alte femei care se confruntau cu aceeași problemă și a conceput modalități de a-și crea pantofi feminini. Ea a spus că își cumpăra cei mai mari pantofi disponibili pe internet. Cumpăram unii dintre cei mai mari pantofi pe care îi găseam pe internet îi modificam pentru a-i extinde puțin mai mult și a-i face puțin mai largi, astfel încât să mi se potrivească la picioare”, a declarat ea pentru GWR.

În prezent, deținătorul recordului mondial acordă atenție și ajută femeile cu picioare mari să găsească încălțăminte adecvată la prețuri accesibile. Ea a continuat: Faptul că sunt deținătoarea unui record mondial poate deschide uși la care poate nu aș fi putut să intru înainte. Vreau să fiu o scânteie pentru industria producătoare de încălțăminte!”