O femeie din Texas deține recordul pentru cea mai mare mărime de pantofi

picioare

O femeie din Texas, Statele Unite, a creat un record, având cele mai mari picioare din lume la o persoană în viață (femeie), piciorul drept măsurând 33,1 cm și piciorul stâng 32,5 cm, conform Guinness World Records. GWR menționează că Herbert are o înălțime de 1,80 metri și a fost întotdeauna mai înaltă și mai mare decât colegii ei. Până în liceu, picioarele ei au ajuns la dimensiunea de record pe care o au astăzi”, se arată pe site-ul oficial al companiei.

Vorbind pentru GWR, Herbert a declarat: În copilărie am fost întotdeauna cea mai înaltă din jur. Mama și tatăl meu aveau 1,80 m, așa că nu am avut de ales decât să fiu înaltă”. Ea a spus că nu s-a gândit la faptul că este mai înaltă ca la un lucru rău, deoarece părinții ei i-au dat o stimă de sine foarte sănătoasă.

Nu-mi amintesc să fi fost vreodată hărțuită sau ceva de genul acesta din cauza înălțimii mele. Prietenii mei chiar au avut mare grijă de mine pentru a se asigura că sunt iubită și plăcută”, a continuat ea.

Având în vedere înălțimea ei și mărimea uriașă a picioarelor, nu a putut găsi pantofi de damă în această mărime, așa că a ajuns să poarte pantofi de bărbați în cea mai mare parte a vieții sale. „Întotdeauna purtam pantofi de tenis sau mocasini bărbătești și nu erau întotdeauna cel mai frumos lucru atunci când încercam să mă îmbrac drăguț pentru școală!”, a remarcat ea.

Herbet a folosit rețelele de socializare pentru a intra în contact cu alte femei care se confruntau cu aceeași problemă și a conceput modalități de a-și crea pantofi feminini. Ea a spus că își cumpăra cei mai mari pantofi disponibili pe internet. Cumpăram unii dintre cei mai mari pantofi pe care îi găseam pe internet îi modificam pentru a-i extinde puțin mai mult și a-i face puțin mai largi, astfel încât să mi se potrivească la picioare”, a declarat ea pentru GWR.

În prezent, deținătorul recordului mondial acordă atenție și ajută femeile cu picioare mari să găsească încălțăminte adecvată la prețuri accesibile. Ea a continuat: Faptul că sunt deținătoarea unui record mondial poate deschide uși la care poate nu aș fi putut să intru înainte. Vreau să fiu o scânteie pentru industria producătoare de încălțăminte!”

Exit mobile version