• Medicii i-au spus că mai are 3 ani de trăit după ce a aflat de boală, în 2014.
  • Femeia a adoptat un băiat și a scris o carte pentru copii.
  • Roisin Pelan a fondat o organizație de caritate și a deschis o afacere.

Există viață și după un diagnostic terminal – orice sfârșit, înseamnă un nou început. După ce a aflat că are cancer la sân și mai are de trăit doar 3 ani, Roisin Pelan, o femeie de 42 de ani din Marea Britanie a sfidat legile naturii – trăiește o viață plină de realizări după 10 ani de la aflarea diagnosticului, scrie Daily Mail.

Mamă a doi copii, și cu o listă plină de vise, a reușit să își îndeplinească dorințele și va face asta până la finalul vieții. Femeia a bifat atât de multe din lista ei, încât nici nu-și mai aduce aminte toate experiențele cap coadă.

A adoptat un băiețel și a scris o carte pentru copii. A fondat o organizație caritabilă pentru sprijinirea persoanelor care suferă de cancer, a deschis o afacere și a escaladat munții Alpi. Lista continuă cu mai multe aventuri, cum ar fi o excursie în New York de Crăciun sau o călătorie cu trenul de sticlă în Elveția.

Recomandări

VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA
WHATSAPP VINE CU NOI AVATARE
CHARLES INVESTEȘTE ÎN ELICOPTERE
TE CONFRUNȚI CU MAHMUREALĂ EMOȚIONALĂ?
CANICULA LOVEȘTE INDUSTRIA HORECA

Nu este singura eroină care a reușit să confrunte boala. Un american a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală și medicii i-au mai dat maxim un an de viață. Bărbatul s-a mutat pe o insulă din Grecia unde s-a bucurat de liniște alături de soția lui și a mai trăit încă 30 de ani.

Citește și