• Când a trimis mesajul mai târziu în acea zi, a primit un răspuns aproape instantaneu.
  • Ea și-a redactat mesajul pozitiv pe care urma să-l trimită în acea dimineață, dar apoi a fost distrasă.
  • Isaiah locuia, de asemenea, în Ohio și își cumpărase un telefon nou cu o zi înainte.

Awoman a descris modul în care un mesaj text trimis din greșeală la un număr greșit i-a schimbat viața pentru totdeauna, comparând-o cu intriga unui film Hallmark”. În 2009, Brenda Stearns, care s-a mutat în SUA din Mexic când avea 12 ani, trimitea zilnic mesaje text pozitive de pe telefonul ei către persoanele din agenda sa telefonică.

Ea își vizitase recent sora în Ohio, unde schimbase numerele de telefon cu unele dintre prietenele surorii sale pentru a cunoaște mai multe persoane înainte de a se întoarce acasă, în Georgia.

La momentul respectiv, nu cunoșteam cu adevărat mulți oameni”, a declarat ea pentru Newsweek. Aveam acest obicei de a trimite mesaje pozitive lunea sau pe parcursul săptămânii tuturor celor din agenda mea telefonică. Probabil că aveam vreo 10 numere de telefon”. Ea și-a redactat mesajul pozitiv pe care urma să-l trimită în acea dimineață, dar apoi a fost distrasă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Când a trimis mesajul mai târziu în acea zi, a primit un răspuns aproape instantaneu. Spunea: Amin pentru asta. Cine este?”, a spus Brenda, care a presupus că a trimis mesajul noilor ei prieteni din Ohio. Am spus că sunt Brenda, sora lui Roxy. Dar răspunsul a venit înapoi și a spus: Nu, nu ne-am întâlnit niciodată. Numele meu este Isaiah Stearns, a spus el, și așa a început totul”.

Isaiah locuia, de asemenea, în Ohio și își cumpărase un telefon nou cu o zi înainte. Dar când s-a dus să îl folosească, acesta era configurat incorect și cartela SIM nu funcționa, ceea ce înseamnă că a trebuit să obțină un nou număr în acea dimineață. Așa că firma de telefonie i-a dat un număr nou și, în 30 de minute, a primit mesajul meu”, a spus ea. Nimeni nu-i cunoștea numărul, era nou-nouț, iar dacă aș fi trimis acel text dimineața, când am vrut, nu l-ar fi primit niciodată. Totul a fost o sincronizare perfectă”.

Când și-a dat seama că a făcut greșeala, a răspuns pentru a-și cere scuze. A spus că nu-și face griji. Apoi a spus: Dacă nu te deranjează, aș vrea să păstrez numărul tău și poate că îți voi trimite un mesaj cândva, ceea ce mi s-a părut ciudat, pentru că a fost un mesaj accidental și nu știam cine era această persoană. Dar eu sunt drăguță și am spus că da, nicio problemă”.

Având în vedere că fiecare număr de telefon din SUA este format din 10 cifre, ar putea exista peste 7 miliarde de numere de telefon posibile numai în SUA, după ce se iau în considerare formulările de numere pentru guvern, anuare locală sau asistență informativă.

Având doar 17 ani la acea vreme, Hinton a investigat cine era expeditorul și i s-a spus că este vorba de bunica sa. Însă, după ce a făcut schimb de câteva selfie-uri, s-a descoperit că numărul era greșit. În orice caz, el a întrebat dacă mai poate prim”, iar Wanda Dench l-a primit cu brațele deschise. În 2022, ei au sărbătorit al șaptelea an de Ziua Recunoștinței împreună, datorită momentului emoționant al numărului greșit.