O femeie transgender din Scoția este respinsă de oameni. Samantha e singură persoană din UK care și-a schimbat sexul de trei ori

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. O femeie transgender din Scoția, care deține un castel în Highlands, a fost respinsă de oamenii din sat din cauza operațiilor de schimbare a sexului.

Samantha Kane, care este avocat și milionară, a cumpărat, în 2022, castelul Carbisdale pe care l-a renovat și l-a adus la strălucirea de altă dată. Acum, Samantha își vinde proprietatea pentru 5 milioane de lire sterline.

„Este un loc atât de special, dar am suferit unele prejudecăți și cred că Highlands nu este pregătit pentru un proprietar transgender al castelului. Are nevoie de altcineva care să-și protejeze viitorul. Este o situație tristă. Dar într-adevăr pentru mine cred că ar trebui să fie despre orice ajută castelul, nu ar trebui să fie ceea ce mă ajută pe mine personal”, a spus Samantha.

Cunoscută drept Lady Carbisdale, s-a născut băiat, s-a operat și a devenit femeie, s-a răzgândi și s-a făcut, din nou, băiat, ca, în final să decidă că cel mai bine se simte în piele de doamnă.

Dar restaurarea castelului nu a cântărit mult în ochii vecinilor, care nu au putut accepta să aibă în comunitatea lor o persoană transgender. Samantha este singura persoană din UK care și-a schimbat sexul de trei ori.

Exit mobile version