• Louise Fischer, o jurnalistă de la un post de radio din Danemarca, a făcut sex în timp ce intervieva un bărbat dintr-un club de swingeri.
  • Jurnalista a declarat că nu a mers în club cu scopul de a face asta, dar a simțit că oamenii se vor relaxa în preajma microfonului dacă li se va alătura.
  • Fischer: „Unii spun că am întrecut limita jurnalismului. Alții consideră că am fost curajoasă, iar materialul a fost cool”.
  • Fischer: „Pentru mine este foarte natural să le ofer oamenilor un crâmpei din locurile și lumile la care nu au acces”.

O jurnalistă din Danemarca a făcut sex în timpul unui interviu pe care i-l lua unui bărbat dintr-un club de swingeri, relatează Indy100.

Louise Fischer, de la postul Radio4, a spus că și-a dorit să relateze știrea despre deschiderea clubului altfel decât ar fi făcut-o alți oameni de presă.

Jurnalista a mers în club, a intervievat oamenii și, pentru a le oferi sentimentul de încredere, li s-a alăturat.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Fischer are 26 de ani și a ulterior a spus că i-a fost foarte ușor să facă asta pentru că este singură.

„Unii spun că am întrecut limita jurnalismului. Alții, majoritatea, au considerat că am fost curajoasă și cool, iar despre interviu au spus că a ieșit foarte bine. Mama a râs când a auzit materialul și a spus că i se pare amuzant. Tata a spus că este foarte tare ce am făcut”, a spus Louise Fischer.

Fischer a declarat că nu a mers în club cu intenția de a face sex în timpul înregistrării audio, dar crede că parte din jobul ei este să redea măcar o parte din locurile în care oamenii nu au acces.

„Pentru mine este foarte natural să fac asta. Asta fac eu, asta este munca mea și face parte din jobul meu să le ofer oamenilor măcar un crâmpei din lumile la care nu au acces”, a spus jurnalista.

Fischer a adăugat că cei din club erau reticenți la început și când au văzut-o cu microfonul aveau emoții. Jurnalista consideră că în acest fel intervievații s-au relaxat în preajma sa, iar materialul a fost realizat mai ușor.

Totuși, Louise Fischer a spus că deși nu a fost cea mai reușită partidă de sex din viața ei, consideră că a fost o experiență cool.

„Cred că este foarte tare când jurnaliștii fac știrile și altfel decât urmând procedura clasică”, a conchis Louise Fischer, jurnalist la Radio 4.