O jurnalistă a fost avertizată de o telespectatoare că ar putea avea cancer. Ce a descoperit

O jurnalistă a fost avertizată de o telespectatoare că ar putea avea cancer. Ce a descoperit Sursă foto: CNN
  • Victoria Price de la WFLA News a primit un email cu sfatul să facă un control la tiroidă.
  • Mesajul a fost trimis de un telespectator care a avut simptome asemănătoare.
  • În urma controlului, Victoria a aflat că are cancer la tiroidă şi urmează să se opereze.

De obicei jurnaliştii sunt cei care semnalează diverse lucruri telespectatorilor. Însă de data aceasta, lucrurile s-au inversat.

Victoria Price, de la WFLA News din Florida, a primit un email din partea unui telespectator îngrijorat. În mesaj era sfătuită să meargă să-şi facă un control la tiroidă. Telespectatorul îi spunea că a avut nişte umflături asemănătoare pe gât şi, în cazul lui, a fost vorba de cancer.

Intrigată de mesaj, Victoria a mers totuşi la control, iar rezultatul a fost, într-adevăr, cancer la tiroidă. Din fericire pentru ea, cancerul e într-o formă incipientă şi problema poate fi rezolvată chirurgical. Medicul i-a spus că a venit la timp şi că nodulii nu au apucat să se dezvolte.

Victoria recunoaşte că dacă n-ar fi primit email-ul, nu ar fi mers la control şi lucrurile ar fi putut lua o întorsătură gravă. Şi are un sfat pentru tine: „Dacă simţi ceva ciudat, eşti tânăr şi te crezi invincibil, nu eşti. Şi dacă cineva îţi spune să mergi la un control, probabil ar trebui s-o faci”.