• Street Food Park a devenit, pentru o lună, cea mai mare terasă din Cluj
  • La festivalul de mâncare stradală te aşteaptă un meniu variat, decoruri boeme şi muzică live
  • În zona festivalului au voie doar 400 de persoane şi sunt luate măsuri de siguranţă

Ţi-e dor de un festival? Timp de o lună la Cluj delicatesele culinare sunt vedetele verii. La Street Food Park te aşteaptă 12 bucătari care sunt gata să îţi gătească de la burgeri şi pizza până la paste şi alte preparate din bucătăria internaţională. În plus, poţi să te relaxezi în hamac şi să te bucuri de muzică live. Nu sunt uitate nici măsurile de siguranţă iar în zona verde a festivalului au voie doar 400 de persoane în acelaşi timp.

Răzvan Chirilă, chef: „Atmosfera este foarte faină. Organizatorii au găsit o soluţie pentru a ne salva vara cu acest Street Food Park. Noi am propus trei preparate, venim deja cu celebru gyros al nostru, am mai adus falafelul pentru cei care vor să mănânce vegetarian şi celebrii virşli de Alba.”

Fulga, clientă: „E o idee foarte bună, că mai ieşim şi noi la aer. E relaxant, e  umbra, e bine!”

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Bianca Szocz, PR Street Food Park:”Accesul în perimetru se face doar după termoscanare, am pus dezinfectant în toate zonele, mesele sunt distanţate la doi metri.  Avem de toate pentru toată lumea.”