• Modelul Onlyfans Heather Underwood a dezvăluit cum a apelat la cariera de adult atunci când și-a pierdut jobul și acum a ajuns să câștige aproximativ 50.000 de euro pe an.
  • Heather Underwood a rămas fără job în timpul izolării COVID și având doi copii de hrănit, a trebuit să se gândească la ce era mai bine pentru familia ei.
  • Heather a explicat, de asemenea, că face „conținut” pentru OnlyFans în timp ce copiii ei dorm, sau sunt plecați cu tatăl lor.

O mamă a dezvăluit că face „conținut” pentru OnlyFans în timp ce copiii ei dorm și acum câștigă 4.000 de euro pe lună..

Heather Underwood a rămas fără job în timpul izolării COVID și, având doi copii de hrănit, a trebuit să se gândească la ce era mai bine pentru familia ei.

Având în vedere măsurile de distanțare socială implementate la momentul respectiv, tânăra, din Staffordshire nu și-a putut face meseria de cosmeticiană.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

Cu toate acestea, mama a avut cu siguranță câteva trucuri în mânecă.

Fostă dansatoare exotică, Heather s-a gândit că întoarcerea la un stil de viață mai savant era următoarea mișcare pentru a se menține pe linia de plutire, atât ea, cât și familia ei.

În prezent, Heather produce conținut obraznic pentru clienții ei și câștigă aproximativ 50.000 de euro pe an cu OnlyFans.

Ea a declarat pentru Stoke-on-Trent Live: „Scopul meu principal este să mă asigur că am o viață bună pentru copiii mei. Este o grijă a mea pe măsură ce îmbătrânesc, dar nu cred că vreun părinte poate sta și nepăsător atunci când raftul cu mâncare rămâne gol și copii cer.

„Trebuie doar să speri la ce e mai bun și să speri că copiii tăi înțeleg de ce faci ceea ce faci, iar mie nu mi-e rușine cu asta.

„Dacă aș fi putut să le ascund meseria mea pentru totdeauna, aș fi făcut-o. Nu mă simt rușinată. Dar încerc doar să fiu sinceră, le arăt unele dintre reviste și ei știu că am un fel de prezență online.

„În general, sunt mândri de mine și le dau o lecție că nu poți să-ți trăiești viața pentru toți ceilalți.

„Nu tuturor le va plăcea tot ceea ce faci, întotdeauna va fi cineva care va avea o părere despre ceea ce faci, dar tot ceea ce fac eu este pentru noi, în această casă.”

Heather a explicat, de asemenea, că face „conținut” pentru OnlyFans în timp ce copiii ei dorm sau sunt plecați cu tatăl lor.

Și cu siguranță ea are câteva cereri interesante din partea clienților ei adoratori.