• O dentistă din Italia ieşită la pensie a lăsat moştenire 5 milioane de euro unor organizaţii caritabile
  • Din testament au fost excluse rudele

Dentista pensionară din Genova, Angela Torelli, care a murit la vârsta de 91 de ani, a lăsat aproape 5 milioane de euro în scopuri caritabile: aproximativ 2,5 milioane pentru Lega del Filo d’Oro, 1,5 milioane pentru genovezii nevoiași, prin Surorile Congregației „Surorile Săracilor” și o casă pentru Asociația Italiană de Cercetare a Cancerului, scrie La Stampa.

Au fost însă excluse din testament rudele femeii, care au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijiri.

„Mărturisesc că nu pot ierta hărțuirea suferită de mine și de soțul meu din partea rudelor cumnatului meu. Sper că Bunul Dumnezeu nu va voi să mă pedepsească pentru asta”, a scris dr. Torelli în testament.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Din testament nu lipsește asistenta fostei dentiste, iar soțului ei i-a rămas o casă din Prato Nevoso. Câte 20.000 de euro vor ajunge la femeia de serviciu și la administratorul care se ocupa de gestionarea proprietăților familiei.

În februarie, tot la Genova, o profesoară ieşită la pensie a lăsat moştenire 25 de milioane de euro pentru 16 instituţii, printre care spitale şi organizaţii de caritate, dar şi persoane fizice. Edmonda Marisa Cavanna nu a uitat nici de femeia care a asistat-o ​​în ultimele luni de viaţă, căreia i-a lăsat 3,7 milioane de euro.