• Pandemia le-a adus celor îndrăzneți vânzări uriașe în 2020
  • Roxana vinde costume de baie de lux în Franța, Germania sau Dubai
  • Roxana a avut vânzări de 2 milioane de euro în 2020
  • România a trimis mai mulți turiști în Maldive decât SUA, Germania sau Elveția

Cine a fost puțin creativ anul trecut a făcut bani frumoși. Roxana Ispas este fondatoarea brandului Ronna Swimwear.

A lucrat mai mulți ani în domeniul juridic, apoi a avut un business în domeniul consultanței, iar acum s-a reprofilat. Face costume de baie de lux. A profitat de faptul că multe românce au mers anul trecut în vacanțe exotice și a făcut haine de plajă, sutiene și chiloți. Și nu îi merge rău deloc. Are comenzi din toată lumea și cliente fidele mai ales în Germania, Franța sau Dubai. În 2020 Roxana a avut încasări de 2 milioane de euro.

Roxana Ispas, fondatoare Ronna Swimwear: „Profilul clientei – cea care vrea să arăte ca un milion dollar baby. Așa am vândut bine și în Madrid și la Monte Carlo și la Paris și Dubai. Online am vândut prima oară cel mai bine, dar anul trecut a fost jumate-jumate chiar. În 2021 sper să se dea drumul să călătorim, să fie mult mai ok“.

Și deja stăm foarte ok la capitolul vacanțe exotice, România se află pe locul 5 în topul țărilor care au trimis cei mai mulți turiști în Maldive. Doar în primele 10 zile din ianuarie 2021 aproape 1500 de turiști români au preferat această destinație. I-am depășit pe nemți, francezi, elvețieni și chiar pe americani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE