• Giulia spune că s-a tratat acasă de Covid-19 pentru că simptomele nu erau foarte grave
  • Românca povestește că mâncarea a devenit tot mai scumpă în New York
  • Giulia: Președintele spune că economia e mai importante decât sănătatea oamenilor

În aceste zile, New York-ul e departe de strălucirea pe care o vezi în filme. Străzile sunt goale, oamenii sunt speriați, iar spitalele sunt pline. Giulia, o româncă stabilită în metropola americană, spune că lucrurile sunt mult mai grave de atât: “Președintele declară că economia e mai importantă decât sănătatea oamenilor, iar spitalele au congelatoare în care să țină morții”.

Cum e să fii locuitor al New York-ului în această perioadă și să afli că ai Covid-19 îți povestește tot Giulia: ”M-am protejat încă de la început. Încă din prima zi în care locul meu de muncă s-a închis, am redus toate ieşirile la cumpărăturile săptămânale pentru mâncare. Nu m–am văzut cu prietenii de mai mult de o lună şi cu toate astea, m-am îmbolnăvit de coronavirus. După cinci zile de febră, pierderea mirosului, tuse şi durerea corpului, am început să mă recuperez”.

Românca a mers la medic, însă a primit un răspuns pe care te-ai aștepta să-l auzi la noi: simptompele nu sunt atât de grave încât să fie internată și să revină în cazul în care starea de sănătate se înrăutățește. Prin urmare, s-a tratat acasă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Aproape 26 de milioane de americani au rămas fără serviciu. Și, povestește Giulia, un eventual ajutor de stat nu poate să acopere costul uriaș al chiriilor in New York, oraș unde mâncarea a devenit tot mai scumpă, iar moralul oamenilor e la pământ.