O tânără a găsit o ușă în podeaua casei în care tocmai s-a mutat. Ce a descoperit când a ridicat trapa. Video-ul a devenit viral

O tânără a găsit o ușă în podeaua casei în care tocmai s-a mutat. Ce a descoperit când a ridicat trapa. Video-ul a devenit viral Sursa; captură video TikTok
  • O tânără din America a închiriat o casă și a descoperit în cămară o ușă în podea
  • Ea a postat videoclipul în care arată ce a descoperit în noua locuință pe TikTok
  • În scurt timp, imaginile au strâns sute de mii de vizualizări, iar utilizatorii platformei i-au cerut să deschidă ușa

O tănără a fost îngrozită în momentul în care a descoperit în podeaua dintr-o debara din casa în care tocmai se mutase o ușă cu un mâner.

Fata tocmai se mutase cu familia sa din Seattle în California și au închiriat o casă. Imediat după ce s-a mutat, tânăra a observat că în fiecare încăpere se află camerele de supraveghere.

De asemenea, ea a observat ceva ciudat și în cămara casei. Ea a găsit o ușă în podea.

Sunt cu adevărat speriată de acest lucru pentru că persoanele de la care am închiriat casa nu au menționat existența un subsol”, a spus tânăra întrun video pe care l-a postat pe TikTok.

Când deschide ușa ea observă mai multe scări murdare de vopsea ce duc într-un subsol întunecat.

Videoclipul a strâns rapid peste 600.000 de vizualizări, iar utilizatorii platformei erau dornici să știe ce se află dincolo de ușa din podea.

Ea a postat un al doilea clip și a spus că ea și soțul ei au găsit un întrerupător pentru a aprinde luminile de la subsol.

@vtmegs

Reply to @joshseville0 okay okay. Locks are a bit much for this. If it’s for kids they must be the hulk. My 6yo definitely can’t open the hatch ♬ original sound – VTMegs

„Este multă mizerie aici. Sunt multe cabluri care sunt conectate camerele de securitate”, a spus americanca.

Se pare că cea mai mare parte a subsolului este plină cu beton, rămânând doar un spațiu mic pentru ca cel mut două persoane să încapă lângă scări.

Există, de asemenea, o fereastră mică și câteva țevi.