O tânără care s-a oferit să-i plătească cina unui om fără adăpost a sfârșit tragic. Imaginile surprinse înainte de momentele de groază

Sursă: Dailystar.co.uk
  • O tânără din Australia s-a oferit să-i plătească cina unui om fără adăpost
  • Cei doi au stat de vorbă la un restaurant
  • Mai târziu, bărbatul a omorât-o pe femeie cu o creangă

Courtney Herron, în vârstă de 25 de ani, a fost văzută într-un restaurant vorbind și luând masa împreună cu un bărbat, cu câteva ore înainte să fie omorâtă într-un parc. Ceea ce trebuia să fie o seară relaxantă, s-a terminat cu o tragedie.

În imaginile surprinse de camerele de filmat, cei doi stau la povești și se bucură de cina pe care o iau împreună.

Sursă: Dailystar.co.uk

Bărbatul, pe numele său Henry Hammond, era fără adăpost încă din mai 2019 și a fost recent eliberat din închisoare după ce și-a sufocat fosta iubită și a amenințat-o cu un cuțit, scrie presa străină. Inclusiv la ultima cină, bărbatul se joacă în mod amenințător cu un cuțit de pe masă.

Sursă: Dailystar.co.uk

Tânărul a avut halucinații în momentul tragediei

Courtney l-a întâlnit pe Henry, în vârstă de 27 de ani, la Barul Vegie din Brunswick, Australia. Tânărul ar fi ucis-o pe femeie după ce a crezut că „a mai întâlnit-o pe fată, într-o viață anterioară, atunci când i-a omorât soția”.

Henry a dus-o pe Coutney într-un parc și a început să o lovească cu o creangă până când a rămas fără răsuflare. Tatăl victimei susține că oamenii legii nu l-au lăsat să vadă corpul neînsuflețit din cauza rănilor puternice.

Tânăra era ea însăși fără adăpost

Inspectorul detectiv Andrew Stamper, care conduce ancheta, a afirmat că femeia avea probleme de sănătate mintală, dar și cu drogurile.

„Avem un rezultat al examinării post-mortem care a dezvăluit că a murit ca urmare a unei – bătăi groaznice – aceasta este singura modalitate de a o descrie.

În iunie anul trecut, Henry Hammond a fost găsit nevinovat de uciderea lui Courtney din cauza diagnosticului său de schizofrenie și a internării la Spitalul de Psihiatrie, unde stă în prezent.

Tatăl tinerei ucise se teme că ucigașul va fi din nou liber și va ataca alte femei.

„Nu aș fi surprins dacă va fi liber într-un an sau doi, dacă nu și mai devreme”, a mărturisit tatăl lui Courtney.